-/+ MED MIG

MINA NEGATIVA SIDOR/EGENSKAPER: - Jag har dåligt tålamod - Och det är något jag jobbar på. Jag blir så otroligt rastlös och uttråkad när det inte händer något. Och om någon är för långsam eller seg så kan jag verkligen explodera inombords.. INTE alls bra.

- Jag blir lätt irriterad - Det hör ihop med mitt dåliga tålamod. Jag blir sjukt lätt irriterad och småsur på skitsaker. Exempelvis när det går för långsamt, om folk inte FATTAR och när saker inte fungerar på första försöket. Men detta är också något jag jobbar med och har blivit bättre på.

- Jag tänker för mycket - Jag tänker för mycket om allt, hela tiden. Jag har ett stort katastroftänk och därför stirrar jag upp mig i onödan och tänker alla möjliga hemska scenarion. Men vem gör inte det i dagens samhälle när det enda man får höra på nyheterna är att det skett ännu ett terrordåd..? :(

- Jag är lite för långsint.. - ..för mitt eget bästa. Jag vet att jag skulle må tusen gånger bättre av att bara släppa det som har hänt, men sedan finns det vissa saker som i mina ögon är oförlåtliga. Och det kan tyvärr ligga kvar och göra mig både ledsen och arg.

- Jag vill alltid ha rätt - Eller ja, vem vill inte det egentligen?
MINA POSITIVA SIDOR/EGENSKAPER: + Jag är ambitiös - Det är något jag får höra ofta, och som jag tar som en enorm komplimang.

+ Jag är envis - Vill jag något så ser jag till att fixa det. Jag ger inte upp och det har hjälpt mig så långt. Sedan kan ju det vara på både gott och ont..

+ Jag lyssnar bra - Och jag tycker att eftersom att jag själv har varit med om så mycket, så kan jag ge bra och sunda råd. Och det vet jag att många i min ålder inte kan. För jag känner själv hur jag har kommit ur den här perioden då bråk och drama är ALLT och när man ska överanalysera minsta lilla sak.. Därför tycker jag att jag oftast har råd som hjälper på riktigt, och inte bara för stunden. Sedan skulle jag aldrig förminska någons mående genom att bagatellisera det eller börja prata om mig själv. Lite oklart men hoppas att ni förstår hur jag menar.

+ Jag är omtänksam - Jag vårdar och bryr mig om mina nära och kära, men även mig själv och mitt egna mående. Jag är den personen som alltid finns där för att stötta och prata med, som alltid hör av mig och alltid bryr mig. Jag är verkligen mån om andras välmående och det tycker jag är väldigt bra!

+ Jag är ärlig - Både mot mig själv och andra. Just ärlighet är en egenskap jag värderar otroligt högt.

+ Jag är en bra vän - Det kan jag verkligen ge mig själv, och det är något jag har fått höra många gånger. Jag är så otroligt tacksam över att jag äntligen har hittat mina tjejer, som är lika bra vänner som mig. Tillsammans är vi oslagbara <3

+ Jag kan ta kritik - Detta är något jag har blivit bättre på! Och nu pratar jag faktiskt både om konstruktiv/bra kritik och rent av elaka kommenterer (som egentligen inte ens är kritik, utan bara bullshit). Den konstruktiva kritiken suger jag åt mig utan att ta det PERSONLIGT, och elaka kommentarer rinner av mig som vatten. Mean girls är såÅ 2012...

+ Jag gör allt helhjärtat - ALDRIG skulle jag få för mig att gå in i något projek, träna eller studera om jag inte gör det helhjärtat och till 110%. Allt jag gör, gör jag med sådan vilja och energi. Det älskar jag med mig själv.

+ Jag är hjälpsam - Jag hjälper folk, ofta och mycket. Jag vill alltid hjälpa till och ser alltid till att fråga om folk vill ha hjälp, det kan vara både med små som stora saker.

+ Jag jag jag - är inte det en helt fantastisk sida hos mig? Att jag är jag och att det inte finns en enda människa där ute som är lika dan som mig. Hur härligt är inte det? En egenskap att uppskatta och framhäva!

Gillar

Kommentarer