+/- mitt i veckan

+ Denna veckan har gått så otroligt snabbt. Imorgon är det redan torsdag och snaaaart helg och Halloween! Så kul!!

- Har dock inte bestämt utklädnad än. Ska på fest i helgen och reglerna är: utklädnad till något på första bokstaven i sitt förnamn. Så jag väljer mellan Velma från Scooby Doo och Violetta från Kalle och Chokladfabriken.

+ Hade en urmysig kväll igår. En kompis kom hit och vi lagade mat, drack vin och bara hade det jättemysigt. Ett plus i kanten att slippa sova ensam också!

- Vädret är….? Usch. Hellre snö än att det regnar som det gör nu. Hinner bli dyngsur på morgonen trots att jag bara har 3 minuter till bussen. Igår tittade solen fram en stund i alla fall, det är ju alltid något!

+ Det går så himla bra på jobbet. Lär mig något nytt varje dag, utvecklas ständigt och har det kul trots ett stundvis väldigt tungt jobb. Är tacksam över att jag får vara där och att mina handledare är världsbäst.

- Snapchats ibland underbara och ibland hemska funktion ”memories”. För tillfället får jag dagligen påminnelser om hur dåligt jag mådde för ett år sedan. Hemskt att se tillbaka på..

+..dock känns det som en himla vinst att jag inte mår sådär längre. Att jag idag mår bra, är nöjd med tillvaron och lycklig <3

Gillar