1st of February


Februari är här, hörni! Jag är så otroligt redo för en ny månad. Jag kommer att spendera mer än halva februari i Mexico, och det kommer att bli helt otroligt. Som ni kanske förstår så kommer bloggen att hamna lite åt sidan, men jag ska verkligen försöka kompensera upp det när jag kommer hem igen. Jag kommer att filma och fota mycket under resan, så det kommer garanterat att komma en eller två videos senare. Hoppas att ni förstår och blir nöjda <3
♥ Så februari kommer mestadels att innehålla en utlandsresa, men vad är det mer som står på schemat? Jo, en hel del födelsedagar!! Neah fyller ett (!!), min pappa och farmor fyller år, en vän fyller 18.. Så förhoppningsvis blir det några roliga födelsedagsfiranden. Lilla Neah får ju spendera sin första födelsedag i Mexico, hur häftigt?! Sedan ska jag ju få tandställning, jag är både spänd och rädd på samma gång. Jag hoppas verkligen att det kommer att bli snyggt. För er som har missat det, så ska jag få "räls" på mina två framtänder i överkäken, för att skjuta ihop mina framtänder.

♥ En ny månad innebär nya mål, och mitt största mål inför februari är att leva i nuet. Jag ska verkligen njuta av utlandsresan och koppla bort allt annat, både bloggen och andra sociala medier. Jag behöver lägga det åt sidan och inte alltid vara uppkopplad. Istället ska jag njuta av min underbara släkt och x-antal böcker. Behöver bli bättre på att leva i nuet, så det ska jag verkligen jobba med under februari.

♥ Under februari ska jag också kämpa på med träningen och plugget. Ska försöka att inte tappa alla träningsrutiner under resan haha. Jag tänker lägga ännu mer fokus på stretching och kondition, som sagt: det gäller att hitta en balans. Jag vill hinna även övningsköra ännu mer och börja plugga lite teori. Jag tänker också lägga i en extra växel angående youtube och försöka ladda upp lite mer där. Rimliga mål? Yes, I think so.

Jag har höga förväntningar inför februari och jag ska göra allt i min makt för att denna månaden ska bli BÄST. Så vad säger ni..? Nu rockar vi februari!!

Gillar

Kommentarer