2 x Me

Ni vet när man har så kul att man glömmer bort att mobilen ens existerar? Så blev det igår. Jag tog inte en enda bild, så därför får ni nöja er med två selfies och en kort sammanfattning av min helg hittills!

Min fredagskväll blev perfekt. Molly kom hem till mig runt sju och då spenderade vi några timmar med att se på 13 Reasons och äta god mat. Revbensspjäll och potatissallad blev det, såå gott! Och en massa godis såklart, hehe. Runt 23 fick vi besök av några killar, de stannade till 01 och snackade en massa skit. Vi hade det riktigt roligt, jag och Molly somnade inte förrän vid tre, haha.

Idag vakande vi vid 11, och åt frukost i lugn och ro framför några serieavsnitt. Sedan städade vi lite hemma, kollade på gamla bilder (<3) och sedan packade jag ihop lite nödvändigheter innan bilen rullade in mot stan. Molly skulle hem och var snäll och skjutsade mig till mormor på vägen.

Så nu är jag hos mormor och morfar, har precis duschat och ska spendera några timmar hos dem. Ikväll ska jag på fest och umgås med fina vänner. Det ska bli riktigt roligt!!

Gillar

Kommentarer