/2015-12-21/

Nu är rummet äntligen färdigt, endast bilderna som ska upp sen när mamma kommer hem! Ni kan få lite halvdåliga för-och efterbilder sen, haha. Orkade inte dra fram kameran så har bara tagit några bilder med mobilen. Innan jag påbörjar mitt spa-mys tänkte jag dela med mig av gårdagens upplevelser!
Igår vid halv fem befann jag mig hemma hos Moa. Vi snackade lite skit innan vi träffade två killar från vår klass. Tillsammans gick vi och köpte pizza, men Moa och jag åt ensamma då vi ville snacka lite mer skit, haha. Senare på kvällen träffade vi killarna igen för att kolla på PLL, och sedan umgicks vi med några andra på boendet. Runt tio gick jag och Moa upp till henne. Vi skrattade a looot, kollade Tumblr och skrek-sjöng till bland annat Green Day och The 1975. Killarna gjorde oss sällskap i några timmar och innan vi somnade (för sent, typ runt 3) kollade vi på skräckfilmen Woman In Black. En riktigt fin och lyckad kväll/natt!
Moa och jag är så himla lika, har vi kommit på! Vi gillar samma serier och musik, jag har tillochmed laddat ned hennes spotifylista då det lika gärna hade kunnat vara jag som hade gjort den! Vi har lite samma stil och väldigt lika åsiker. Tycker verkligen om att umgås med henne, hon är helt knäpp men totalt fantastisk! Igår när jag låg på Moas säng tillsammans med de andra, sjöng till URbra musik och skrattade så kände jag att NU, nu är jag verkligen lycklig. Så lycklig att det bubblar i hela kroppen, förstår ni? Allt var bara så himla bra, enkelt och roligt. Så som det ska vara!

Gillar

Kommentarer