22 saker att göra 2022

Måndag, ny vecka efter julledigheten och det är tillbaka till verkligheten och rutinerna som gäller. I detta inlägget tänkte jag dela med mig av en liten bucket list, 22 saker jag vill göra under 2022!

Sova mindre: Vad jag menar med detta är att jag vill ta färre och framför allt kortare powernaps, haha. För att få in en bra dygnsrytm och somna i tid på kvällarna.

Inte färga håret hemma: Ja.. Varje år lovar jag mig själv detta och varje år lyckas jag få ett infall och göra det ändå samt bli missnöjd haha. Så inte i år!

Äta bättre: Alltså, helt enkelt äta på mer regelbundna tider. Faktiskt äta frukost, lunch, mellanmål och något på kvällen. Istället för att småäta hela tiden för då svänger både energin och humöret vilt.

Shoppa mer på second hand: Vill verkligen bli bra på detta, både för miljön och för min egna plånboks skull.

Hitta ett extrajobb: Och på tal om min plånbok.. Vill verkligen hitta ett extrajobb att ha vid sidan av mitt sista år som student. Ska faktiskt på en till intervju om en vecka!

Måla om köket: Mitt nu mörkblåa kök SKA bli beige eller vitt i år! Är så trött på det blåa nu. Har skjutit upp det alldeles för länge.

Gå en yoga-klass: Eller gå på yoga-pass på gymmet, eller online i värsta fall. Vill lära mig det här med yoga ordentligt. Meditation känner jag att jag har koll på, så nu vill jag lära mig yoga också!

Läsa fler böcker: Vill läsa i alla fall 15 stycken böcker som inte är kurslitteratur.

Minska min skärmtid: Detta hör ihop med punkten ovan. Vill sluta slösa så mycket tid på mobilen och istället gå, exempelvis, läsa böcker!

Halv 8 hos mig: Åh, detta har jag och mina vänner pratat om länge. Att vara ett gäng och turas om att bjuda över varandra på 3 rätters. Detta MÅSTE bli av i år!

Köpa fler kristaller: Jag har ju några stycken och älskar dem. Men några har under årets gång tappats bort eller gått sönder. Och kristaller fungerar ju så, att när de ”tjänat sitt syfte” så försvinner dem eller går sönder. Så jag vill ha fler!

Börja dansa igen: Hoppas att dansklasser snart kan dra igång igen, ordentligt. För nu har jag varit utan alldeles för länge. Usch, det är ju nästan 2 år sedan!

Boka in mig på professionell massage: Eller typ hos en kiropraktor! Någon som får rätt på min rygg alla fall.

Lägga ett pussel: Har ett på 1000 bitar som jag vill få ihop. Så avkopplande!

Göra egna smycken: I samma anda som punkten ovan - avkoppling. Tycker det är så rogivande att pärla så det vill jag göra mer av.

Gå på spa: Det var alldeles för längesen!

Hitta nya poddar: Lyssnar bara på 3st nu och behöver fler att roa mig med under mina promenader och bussresor.

Spara pengar: Har ett mål jag gärna vill uppnå och då underlättar ju ett extrajobb!

Organisera min dator: Detta är något jag skjutit upp sedan…2018? Har så många bilder och dokument som ska läggas över på en extern hårddisk. Eller om jag bara köper en ny dator, hehe..

Åka på roadtrip: Har några ställen jag skulle vilja se i Sverige, när vädret blir lite varmare.

Fortsätta gå i terapi: Även när jag mår mycket bättre vill jag fortsätta gå och utvecklas & få redskap till att må bra, i förebyggande syfte. Det är ju när man mår som bäst det är viktigast att rusta upp inför eventuella dippar i måendet.

Prioritera mig själv: Ur alla aspekter av den meningen, på alla sätt det går. Prioritera mig själv och mitt välmående <3

Gillar