86 400 sekunder

Efter ca tio Gossip-avsnitt, mat och ett kort men skönt ryggpass (fokus på marklyft och klarade nytt PB. 70 kg - 1x2, så j*vla nöjd!!) sitter jag nu framför datorn och ska försöka få ned mina tankar i ord..

"Tänk dig att du får 86 400 kronor på ditt konto varje morgon. Varenda natt blir alla pengarna som du inte har använt borttagna från ditt konto. Det roliga är att vi har ett sådant konto! Men det är inte pengar som sätts in på ditt konto, utan tid. Varje morgon blir du utrustad med 86 400 sekunder och varje natt försvinner all den tid du inte har utnyttjat".

Det ni läste ovan är ett litet utdrag ur ett inlägg som jag hittade på facebook och jag började nästan gråta när jag läste det. Som jag skrev igår så blev jag väldigt berörd när föreläsaren berättade om kvinnan som inte tyckte att hon hade levt. Just nu käns det som att mitt liv är så grått, på något vis. Det känns bara som att jag går och väntar på att bli gammal nog för att GÖRA saker, och egentligen är åldern inte någon ursäkt för att ta tag i saker men jag tror att ni förstår. Jag vill flytta från denna tråkiga jävla stad. Ta med mig hela familjen och släkten och flytta till NY för jag klarar mig inte utan dem. Jag vill börja studera på collage och läsa till jurist, för att sedan jobba inom polisen/kriminalvården. Jag vill resa och uppleva saker NU, inte behöva vänta i tre år till. Jag vill verkligen utnyttja varenda minut och göra något meningsfullt, inte bara VARA.. Jag blir galen!!

Jag förstår mig inte på personer som lägger sig i soffan och kollar netflix VARJE DAG när de kommer hem från skolan. Kollar läxorna en stund för att sedan nöta netflix en stund till och sedan somna. Jag får ren panik på sånt eftersom att jag själv är så himla rastlös. Jag vill helst göra något hela tiden och ha många bollar i luften samtidigt. Åh, just nu är jag så fruktansvärt rastlös och uttråkad att jag inte vet vart jag ska ta vägen, men förhoppningsvis kommer jag ur denna period snart. Som ni vet så håller jag på att skriva en bok (det är så svårt!!!). Jag letar även bloggsamarbeten och något litet extrajobb att syssla med. Och ja, jag veeet hur viktigt det är att njuta av stunden men när man inte mår riktigt bra nu i stunden kan man väl lika gärna tänka framåt? Vill verkligen hitta på och göra något, HJÄLP!!

Gillar

Kommentarer