a good day

Hej goingar! Hoppas att ni har haft en finfin dag trots att det blev mörkt ute vid typ klockan tre. Min onsdag har varit helt fantastisk utav många olika anlednigar:

1) Jag hade sovmorgon och kunde sova ut till klockan åtta samt äta en riktigt god frukost i lugn och ro. 2) Jag skrev klart min engelskanovell och blev dessutom supernöjd med den. Nu är det bara två inlämningar kvar innan lov..!! 3) Jag och mina vänner har upptäckt att det nu mera går att Snapchata i grupp och det är det bästa som har hänt på länge, haha! Vi har även spikat våra planer inför nyår och det är också bäst. 4) På sociologin tittade vi på film och diskuterade genus, vilket är så himla viktigt och intressant. Det är ett ämne som jag brinner för och därför blev lektionen väldigt rolig. 5) Två viktiga möten har blivit avklarade idag. Ett med rekorn och ett telefonmöte. Båda gick bra! 6) Jag hann med halv-fyra-bussen hem (<333)
Som om att denna dag inte har varit bra nog så ska jag nu baka dumlemuffins inför fredagens "frosserifika" på religionen och sedan ska jag upp till gymmet för att pumpa axlar. Kärlek i mängder till denna onsdag <3

Gillar

Kommentarer