A new beginning

Nu har jag fått tillgång till lite wifi, så tänkte uppdatera er om hur min fantastiska gårdag/början på denna dagen var! Jag hade det så fantastiskt roligt tillsammans med personer som jag tycker om så oerhört mycket. 2016 kunde inte ha inletts på något bättre vis. Att vara omringad av personer som ger så mycket energi och får en att uppskatta varenda minut. Att få skratta så att magen krampar och få kramas i en stor hög. Tack till alla som gjorde starten på detta året helt fantastiskt, och likaså slutet på ett förjävligt 2015.
Nyårsfirnandet började vid 16:00 då två av min syster och mina kompisar kom hit. Tillsammans sminkade vi oss, fixade håret, valde kläder och lagade mat. Vid klockan sju kom två tjejer till och tillsammans åt vi och pratade om allt mellan himmel och jord. Så otroligt mysigt!

Det vi hade lyckats laga var potatisgratäng, ryggbiff och champinjoner stekta i vitlökssmör. Till det serverades kex och ost samt en god champange! Till efterrätt blev det en vaniljpannacotta med ett lager hallon och en after-eight. Till det blev det en underbart god kladdkaka!
Vid åtta började gästerna komma hit och vid klockan nio var det fullt hus! Vi var 30-35 pers här i vårt lilla hus och vi hade det så otroligt roligt!

Vd 23-tiden gick vi alla upp till skolan för att möta upp med MASSA andra fina människor och smälla raketer. Trots att jag avskyr raketer (och fick en på mig!!!) så var det superkul och en så mysig stämning! Alla önskade varandra ett gott nytt år och det blev både nyårskyssar och nyårskramar. Jag träffade min älskade Amanda och det gjorde min start på 2016 tusen gånger bättre. Får man verkligen vara så fin som den tjejen? Helt fantastisk och en glädjespridande ängel!
När alla raketer var smällda gick ett gäng på tio personer hem till mig. På hemvägen träffade jag min fina, älskade Adina! Det var så himla längesedan och det var så underbart att träffas igen. Tycker om henne så himla mycket! Hemma hos mig hade vi lite efterfest och skrattade så att tårarna rann, i alla fall för min del.. Den sista killen gick hem vid tre-halv fyra och då somnade jag direkt. Säger det återigen - jag är så otroligt tacksam för alla mina fina och underbara vänner! De är guld värda och de gör mig till värdens lyckligaste person!
Hoppas att ni alla firade in 2016 med personer som är värda att få vara med er och som accepterar och respekterar er. Vi hörs senare! XOXO.

Gillar

Kommentarer