Alla hjärtans-dags depp

Finaste ni, var inte ledsna om ni inte har en partner imorgon på alla hjärtans-dag.

Jag vet att det kan vara en extra känslig dag, för i år är det extra känsligt för mig med. Första "alla hjärtans-dagen" utan Olle på fyra år. Som tur är så befinner jag mig på andra sidan jorden utan tillgång till internet. Det gör det lättare att inte tänka på vilken dag det är och hur jag brukade spendera alla hjärtans-dag.

Alla hjärtans-dag är EN dag på året. Deppa inte ihop över den. Dra ihop ett riktigt härligt kompisgäng och se till att ha en jättebra dag med dina nära och kära, istället för att vara ledsen över att du inte har en partner! Nedan har jag tipsat om lite saker du kan göra om du tycker att denna dagen verkligen är JOBBIG.

* Sätt det i perspektiv. Kolla på bilden ovan. Behöver jag förklara mer..?
* Ta hand om dig själv! Kör ett hårt träningspass, var ute i skogen och fota eller utöva din favorithobby. Ta en långdusch med hårinpackning och ansiktsmask. Fixa naglarna, plocka ögonbrynen och ta på dig dina finaste kläder. Då kommer du garanterat att känna dig supersnygg, och då blir du på bättre humör! Show him what he's missing.. Go girl <3

* Unna dig saker! Köp hem en påse godis eller beställ din favoritmat. Klicka hem den där tröjan som du har velat ha såå länge eller boka resan du verkligen vill åka på. Baka något ljuvligt och kolla på tusen avsnitt av din favoritserie. Gör det som du bli superlycklig av!

* Ta in på spa tillsammans med en kompis eller en förälder/släkting/syskon. Det är så otroligt avslappnande och skönt! Boka in en massage eller ansiktsbehandling, då kommer du garanterat att känna dig fräsch, avslappnad och lycklig sen.

* Dra ihop en riktig tjejkväll och spendera en kväll med dina bästa vänner. Gå på fest, ha finmiddag, dra ihop en sleepover och snacka skit hela natten. Att umågs med dina vänner är garanterat ett bättre alternativ än att vara deppig över att du inte har en partner!

Du behöver inte en kille för att kunna fira alla hjärtans-dag. Fokusera på dig själv snygging, och se till att ha en helt fantastisk dag. Det är ingen idé att vara ledsen och deppig! Var ditt bästa jag och ha det KUL! XOXO!

Gillar

Kommentarer