ALLAS VERKLIGHETER ÄR VERKLIGA

Efter att jag hade gått på mitt sista möte hos psykologen skrev jag ett inlägg om mina upplevelser kring sorgbearbetningen samt vilka positiva förändringar det har gett mig. Om ni inte har läst det så kan ni göra det HÄR. På det inlägget fick jag en kommentar, som jag raderade och inte valde att lägga stor vikt vid, då jag vet vem som skrev den och vet att personen i fråga är extremt osäker och omogen. Alltså inte värd att lägga ned energi på. Denna kommentaren gick basicly ut på att denna person förklarade för mig att jag inte alls hade mått dåligt. Ja, ni hör själva hur sjukt det låter. En person tog sig alltså friheten att förminska hela mig och mitt mående genom att lägga ord i min mun och berätta för mig hur jag egentligen mår. Och det är anledningen till att jag ens väljer att skriva detta inlägget.

Det är aldrig någonsin okej att någon berättar för er hur ni mår, att det ni har upplevt och de känslor som ni känt inte har varit "på riktigt". Det är aldrig okej för någon att förminska er och era känslor på det sättet. Alla upplever saker olika. Om 10 personer är med om samma händelse kommer var och en ändå att upplevt det olika. Därför är det OMÖJLIGT för någon annan att berätta hur ni ska ha upplevt en situation och hur ni mår efter den upplevelsen. Låt aldrig någon berätta för er att det ni känner inte är verkligt, för allas verklighet är lika verklig.

Det är tragiskt att året är 2016 och det finns personer där ute som fortfarande nätmobbar och tycker ned andra via internet, eftersom att de är för fega för att stå för sina åsikter.. Trodde det beteendet hade lämnats i 2014.

Gillar

Kommentarer