Amanda 18

Hur ska jag ens börja detta inlägg? Jag har så mycket att berätta om. Till att börja med så spenderade jag ca nio timmar i skolan igår, med att skriva högskoleprov. Provet bestod av fem delar varav tre var matte och två läs-och ordförståelse. Jag skulle ljuga om jag sa att det inte var svårt. Min hjärta blödde typ efteråt, men samtidigt var det en väldigt rolig dag. Och framförallt lärorikt! Träffade många härliga människor med, så det var ett stort plus.

Efter provet åkte jag hem till mig, tillsammans med Amanda och Julia. När vi kom hem började vi fixa inför kvällens festligheter och runt 18 kom Molly till oss. Vi fixade iordning oss tillsammans, fixade alla dekorationer och allt snacks. Vi började kvällen med att bara vara vi tjejer, och runt 22 var det fullt hus här hemma hos mig. Temat var svart & guld, och alla hade verkligen gått in för det - vilket var såå kul!

Vi firade Amanda hela natten, hon fick både presenter och andra överraskningar. Två av hennes killkompisar hade övat in en Magic Mike typ striptease, som de dansade för henne. Det var så fruktansvärt kul och Amanda blev riktigt överraskad haha! Hela kvällen blev så lyckad. Det spelades bra musik, alla dansade och det var sån härlig stämning. Dock kom det lite oinbjudet folk, vilket var ganska väntat, men det gick bra tillslut ändå. Vi var ungefär 60 pers, vilket var det dubbla som var bjudna. Festen tog slut någon gång runt 02-03, och jag somnade direkt när folket hade åkt hem. Molly och Amanda sov hos mig inatt och de är fortfarande här. Hela huset är städat och nu ska vi äta pizza. Perfekt <3

Gillar

Kommentarer