ÄNTLIGEN OKTOBER

Oktober, favoritmånaden. Oktober.. Äntligen. Anledningen till att jag älskar oktober är för att allt blir så himla mysigt! Det är lagom kallt: conversen kan fortfarande användas men en halsduk och en lite tjockare jacka är nästan ett måste. Höstmodet i sig är to die for.. Turtelnecks, stövlar eller over knee boots, stickade tröjor och kepsar.. MUMS!! Något jag även tycker mycket om är att det blir mörkt. Då passar det fint att tända mysiga doftljus och krypa ned under täcket och kolla på någon lagom läskig skräckfilm. Oktober är även en händelserik månad för min del. Ska fira några födelsedagar vilket ska bli superkul, jobba en hel del och sen är det ju även höstlov och halloween som jag ser så mycket fram emot! Älskar verkligen Halloween och att klä ut mig, det är ju igen hemlighet.. Och att jag får spendera den första oktoberdagen i Stockholm gör ju inte livet sämre!

♠ Under oktober vill jag komma igång ordentligt med träningen och ligga på samma nivå som jag gjorde förra året vid den här tiden. Det vill säga 4-5 styrkepass i veckan, och förutom det så vill jag cykla mycket.

♠ Jag vill träffa mina saknade Tranås-tjejer och ha mysiga tjejkvällar. Det är verkligen balsam för själen.

♠ Jag vill klara av skolan utan att få panik och bli sönderstressad, främst gällande matten. Dock har vi inte så mycket i skolan så det är väldigt skönt. Men som sagt, den där j*vla matten..

♠ Jag vill gå många långa mysiga promenader, fota mycket, göra halloween-tutorials, karva pumpor, läsa många böcker och kolla på skräckfilmer.

♠ Jag vill må bra, och jag vill få personer i min omigvning att må bra. Så oktober, bring it on. Jag är så extremt redo!

Gillar

Kommentarer