äntligen toorsdag

Hej hörni! Igår fick bloggen vila för jag hade fullt upp. Skolan gick hur bra som helst och lika så utvecklingssamtalet. På kvällen tränade jag HIIT-träning (och det var svinjobbigt) och åt köttbullar. En kort sammanfattning av en väldigt bra dag, haha!
Nu är jag faktiskt hemma hos mormor och morfar. Vi har endast en lektion idag, från kl 09:45-11:00, men jag var ändå tvungen att ta den tidiga bussen in till stan. Så då åkte jag hem till mormor och morfar! Jag har varit här i snart två timmar och har hunnit med att äta frukost samt skriva klart och skicka in min religionsuppgift. Jag har lagt ned så mycket tid på den uppgiften, och fick ihop nästan 6 sidor.. Hoppas att det lönar sig!

Snart ska jag dra mig mot skolan och efter skolan står träning och packning på schemat. Idag är en väldigt chill dag med endast en lektion, och imorgon har jag bara två lektioner. Så skönt. Timmarna innan helgen kommer att gå snabbt, haha! Jag hoppas att ni alla mår lika bra som jag gör. Glad torsdag på er!!

Gillar

Kommentarer