April <3

Det är redan april hörrni?! Helt sjukt att 1/4 av år 2017 redan har gått. Tiden går så himla snabbt, men jag antar att det är för att jag har så kul. April kommer förhoppningsvis bli en riktigt bra månad. Jag menar, kan det ens bli dåligt med födelsedagsfirande och 18års-fester, påsklov, en trip till Båstad och till sist, Valborg? Förutom en massa festligheter lär mitt april innehålla plugg, både skolplugg och körkortsplugg, jobb och en massa träning. De nationella proven sätter igång nu i april så i skolan lär vi ha fullt upp. Men jag tror verkligen att alla positiva planer lär väga över plugget, det brukar vara så i alla fall!

Mina mål inför april är att:

• Hålla igång med träningen och börja konditionsträna mer. Får ta fram cykeln och cykla mer nu när vädret är så fint. Mår ju så bra av att träna och röra på mig!

• Fortsätta plugga så bra som jag gör och inte ge upp bara för att det är stressigt i en period. Hard work pays off!!

• Övningsköra mer, jag måste lägga på ett kol för snart är det ju dags att ta körkort och i nuläget kan jag verkligen ingeting..

• Ta hand om mig själv och lära mig att vila ordentligt när kroppen säger ifrån.

• Njuta till 100%, av allt. Av mina fina vänner, av familjen, vädret och tillvaron. Jag ska lyssna på mycket bra musik, gå långa promenader och spendera mycket tid på gymmet. Ha härliga kvällar tillsammans med fina vänner och bara NJUTA, till 100%.

Vilka är era planer och mål inför den kommande månaden? Let me know, för nu ska vi ta april med storm

och göra denna månad helt fantastisk!!

Gillar

Kommentarer