April, April..

April har verkligen bara flugit förbi. Jag har haft en otroligt bra månad och jag är så tacksam över allt jag har fått uppleva, tillsammans med fina vänner och familj. <3

April månad började för min del med mitt livs första högskoleprov, och efter det var det party. Vi firade vår fina Amanda som fyllde 18 och vi hade det så kul! April har bjudit på en hel del fester och små festliga tillställningar, vilket alltid är så himla roligt. Är tacksam över mina fina vänner!!

I april upptäckte jag världens bästa serie, 13 Reasons Why, som jag nu har sett två gånger. Den är helt fruktansvärt hemsk, och likaså var terrordådet som skedde i Stockholm i början av månaden. Det skakade verkligen om hela min värld och jag grät tre dagar i sträck. Även om det var en tidsfråga, så trodde jag nog aldrig att vårt lilla Sverige skulle utsättas för sådana hemskheter..

Under april månad har jag shoppat en heel del, både ätbara saker och kläder. Införskaffade mig bland ett par nya favoritbyxor och en FESTIVALBILJETT till Big Slap.. Wow!!

Födelsedagsfirande och körkortsplugg är något som det varit mycket av under april. Jag firade exempelvis min älskade farfar som fyllde år och det gjordes med god mat och fina presenter. Plugget har gått bra denna månad, jag har övningskört massvis och pluggat en hel del teori. Även skol-pluggandet går bra och jag ligger i fas med allt jag ska. Likaså träningen - den har gått hur bra som helst, speciellt marklyften!

April har även bjudit på en hel del fina kvällar, och morgnar, tillsammans med fina vänner. Jag och Molly hade exempelvis en supermysig brunch. Hela påsklovet var fantastiskt och allt påskfirande likaså. Det är ju aldrig fel med ledighet och en massa godis, speciellt inte när den lediga tiden spenderades med vänner och familj!

Vad har jag mer gjort under månaden som gått? Jag har jobbat en hel del, lyssnat på bra musik, ätit gott och kollat på massvis med filmer/ serier. Självklart har jag hunnit med att ta en och en annan selfie också, hehe. April har verkligen varit en superduper-månad och jag har höga förväntningar inför maj! Jag hoppas att ni avslutar april på topp, precis som jag. Jag menar..går det att få ett bättre avslut än en weekend i huvudstaden tillsammans med helt fantastiska människor? I don't think so!!

Gillar

Kommentarer