Årets sista vecka

Dan före dopparedan

Årets sista vecka börjar med en lugn morgon. Eller okej, jag har ett 60 minuters body attack-pass att gå på vid 10 så lugnt är väl en överdrift haha.. Sedan ska vi städa det sista, packa och sedan åker vi mot mina föräldrar för att fira jul. Vi ska traditionsenligt till mina morföräldrar och fira med mammas sida av släkten, plus min och syrrans pojkvänner för första gången!! Så KUL!! Hoppas på en riktigt mysig och härlig kväll med underbart sällskap och god mat. Brukar alltid vara så himla mysigt!

Julafton

JULAFTON, aka min absoluta favoritdag på året. Vi börjar dagen hemma hos mamma och pappa, bara vi 6. Ska äta julfrukost och byta paket innan våra pojkvänner åker iväg till sina familjer. Vid 15 blir det Kalle Anka och sedan ska vi till farmor för att fira med pappas sida av släkten. Brukar alltid bli ös och fest med god mat, härlig stämning och massa kärlek. Älskar detta så otroligt mycket, finns inget bättre <3

Juldagen

Den 25e börjar jag dagen hemma med min familj. Ska sedan iväg till min killes föräldrar för att fira med dem, innan det SJÄLVKLART blir fest och utgång med vänner på kvällen!!

Annandagen

Annandagen får gå åt vila. Kanske utgång på kvällen men är inte säker än, med tanke på vad som komma skall.

Fredagen den 27e

Den 27e ska jag nämligen tillbringa heeela långa dagen i Ullared med J och hans familj. Andra året i rad för min del, så kul haha!! Har en hel del nödvändigt som jag måste köpa och så vill jag hitta lite dekoration inför nyårsfesten som vi ska ha hemma hos oss.

Resterande dagar

Resterande dagarna denna veckan är oplanerad. Ska kanske ta något jobbpass men annars bara fixa, orda och pyssla med både hemmet och mig själv inför nyår. Ni som känner mig vet ju hur mycket jag älskar att fixa och dekorera inför fester. Har liksom redan pysslat ihop olika leker och spel att köra på festen haha. Så kul! Men mer om mina nyårsplaner samt en årsresumé kommer i senare inlägg!! Önskar er alla en riktigt god jul!! <3

Gillar

Kommentarer