artonde i tolfte

God morgon snyggingar! Det blev en liten sovmorgon även idag, så himla skönt. Nu ska hela familjen äta frukost tillsammans vilket sällan händer, haha. Efter frukosten ska jag övningsköra med pappa och vid två är det dags för dans. Vi ska öva lite samt fixa iordning oss tillsammans innan vi ska dansa vid 16:30. Så kom och kolla!! Om jag inte redan har sagt det så ska vi dansa i pausen på en basketmatch. Jag är skitnervös haha..

Nåja, så ser planerna för denna söndag ut och nedan ser ni planerningen inför den kommande veckan. Herreguuud, det är bara TRE skoldagar kvar innan ett välbehövligt lov!!

Måndag: Imorgon är det en kort skoldag som står på schemat och jag är förhoppningsvis hemma redan vid halv två. Efter skolan ska jag spela in mitt spanska-tal om jag inte hinner göra det i skolan och sedan ska jag träna ben!

Tisdag: På tisdag är det skola som gäller, såklart. På juridiken ska vi skriva samboavtal och på matten ska vi fika. Efter skolan blir det träning (bröst/axlar) och julstädning i mitt rum. Mer än så har jag inte planerat.

Onsdag: Den sista skoldagen år 2016, wohoo! Då planerar jag att lämna in de sista uppgifterna så att jag inte har något att stressa över under lovet. Jag har i nuläget tre inlämningar + inspelning av ett tal kvar. Så det som ska göras är att finputsa två av inlämningarna och spela in talet, sedan är jag äntligen klar. Efter skolan blir det antingen HIT-träning eller ett konditionspass på gymmet.

Torsdag: På torsdag får tar jag jullov (!!!!) men först har vi en liten julavslutning med klassen då vi ska fika och köra lite lekar. Jag börjar mitt lov med att jobba några timmar. Jag ska göra klart mitt fotojobb och det ska bli såå kul! På kvällen får vi besök av den andra Fam. Knutsson och då ska vi baka julgodis och äta god mat!

Fredag: Fredag är lika med det första julfirandet! Vi ska fira jul med mammas släkt hemma hos mormor och morfar. Supermysigt ska det bli, som alltid <3

Lördag: JULAFTON!!! Det blir julfirande x 2, först hos farfar och sedan hos farmor. Kalle Anka, god mat, hela släkten samlas.. Alltså, jag blir pirrig i magen bara av att tänka på det! Julen är verkligen något av det finaste jag vet.

Söndag: Enligt tradition så lär vi bara mysa med mina kusiner och pussa lite extra på dem innan de åker hem igen. Inga direkta planer, men det behövs väl lite vila efter en helg full av firande, haha. Ska väl få i ett träningspass här med, efter all julmat och godis..

Jag är så otroligt taggad på den kommande veckan och det ska bli så himla skönt med lov. Det ska bli så skönt att få vila upp mig efter en hektisk höst. Jag har än så länge inga planer inför lovet, men jag tänker lägga ned mycket tid på träningen och även se till att få upp någon video på min youtubekanal. Sedan är ju myskvällar med mina fina tjejer en självklarthet.. <3 TAGGAD!!

Gillar

Kommentarer