At the end of the day..

HEEEJ PÅ ER, och god kväll! Jag hoppas att ni alla har haft en jättefin dag, för det har jag! En bra men stressig och fullspäckad dag. Jag vaknade vid nollsexfemton idag och då åt jag frukost i lugn och ro samtidigt som jag tittade på Clara Henry på youtube. Efter det sminkade jag mig, klädde på mig och fixade klart mig innan jag gick till bussen. Vid nollåttafemton började den första av dagens tre lektioner och skoldagen gick väldigt snabbt. Nedan ser ni en av många bilder som togs under dagen!

Efter skolan hämtade mormor och morfar mig. Påvägen till doktorn åt jag en äggmacka som mormor hade tagit med sig. Besöket hos sjukgymnasten tog en timme och besöket slutade med att vi bokade ett nytt besök om två veckor. Jag fick lite övningar som jag skulle göra och råd om att köpa en "foam roller", vilket jag gjorde. Eller ja.. Jag fick en av mormor! Den har jag tänkt att använda mig av efter varje träningspass, och jag ska dessutom avsluta varje träningspass med lätt core-träning. Annars ska jag bara träna på som vanligt, vilket är skönt.

När vi var klara hos doktorn och hade gjort våra ärenden på stan så åkte vi hem till mormor och morfar. Där pluggade jag och blev bjuden på gofika. Vid fyra hämtade pappa upp mig och då åkte vi hem. Väl hemma slängde jag mig i sängen för att få 15 minuters sömn innan det var dags för att packa matlåda och åka för att jobba. Idag jobbade jag i lite över två timmar och kom precis hem. Jag har hunnit med att plugga mycket vilket är väldigt skönt, eftersom att det är prov imorgon. Jag har även hunnit med att skriva lite tidsinställda inlägg inför morgondagen. Nu ska jag äta kvällsmat och sedan ska jag SOVA! Jag är trött i hjärnan efter allt plugg och har ont i varenda led efter läkarbesöket. Och trots att jag har varit lite ledsen idag (eller låg, det kanske är rätt ordval) så mår jag at the end of the day så himla bra och jag är så tacksam över livet. Vi hörs, mina hjärtan! XOXO.

Gillar

Kommentarer