AUGUST

God morgon mina fina! Jag hoppas innerligt att ni mår bra, eller i alla fall bättre än vad jag gör. Jag är nämligen extremt förkyld och har ont i halsen, huvudet och lederna. Förhoppningsvis kommer det bli bättre när jag får andas Båstadsluft och mysa med min älskade farmor <3
Att det redan är augusti är för mig helt sjukt. Kapitel 8 av 12. Augusti kommer att bjuda på så himla mycket fint och jag har roliga saker inplanerat. Exempelvis ska jag ta tag i träningen ordentligt i samband med skolstarten och jag har gjort upp helt nya kost-och träningsscheman. Förhoppningsvis ska jag få till ett pass med PTn också för att verkligen kickstarta. Sedan har jag planer på att lägga lite pengar på mig själv och fixa både naglar och bryn innan skolan börjar. Jag ska även jobba en vecka nu under augusti, mysa med familjen, läsa böcker och njuta av solen. Månaden avslutas med Eksjö Stadsfest och där ska jag få se mitt hjärtas låga en gång till. Vad har ni för planer? Tell me!
Jag har satt upp lite mål för mig själv, eller kanske lite "regler", att följa och nå under augusti månad. Detta ska jag göra för att må lika bra som jag har gjort nu under sommaren och inte hamna i samma dåliga tankar som jag var i förra hösten: - Jag ska ta hand om mig själv och fokusera på mitt egna välmående. Jag vet hur stressigt det kan bli i samband med skolstarten och allt som tillhör. Speciellt nu med nya klasser och allt. Jag måste alltså tillåta mig själv att ta det lite lugnt och inte köra i 2000 hela tiden.

- Jag ska träna & äta ordentligt, för då mår jag verkligen som bäst. Jag har slappat lite med träningen nu under sommaren, men jag vet själv hur mycket enklare det blir när jag har fasta rutiner igen. När skolan börjar är det slut med godis, snacks och bröd.. Mer om det i ett annat inlägg.

- Jag ska vara mer öppen. Öppen för nya vänner, ideér, förslag och sätt att se på saker. Det har jag i och för sig blivit såå mycket bättre på, men allt kan alltid förbättras - ellerhur?

- Jag ska bli mer spontan, njuta av nuet och carpa diems som aldrig förr. Något jag kommer behöva jobba på, men som kommer gynna mig otroligt. - Jag ska inte stressa över småsaker och bli irriterad eller sur på folk som inte är värda min tid. Punkt.
Har ni några mål för den nya månaden? Jag tycker själv att det är viktigt att sätta upp små mål och sträva efter att bli en bättre version av sig själv. Nåja - nu ska jag få i mig lite frukost. Sedan ska det packas och städas lite innan vi drar mot Båstad! Vi hörs senare. Kisses <3

Gillar

Kommentarer