AUTUMN GUIDE

Det är långt ifrån alla som är som mig, det vill säga hösttokiga. Jag vet många som mer eller mindre blir deprimerade hela hösten och det är helt fruktansvärt. Jag känner mig mer fokuserad på hösten och får saker gjort. Jag kommer in i rutinerna och lägger mycket tid på träningen, och det mår jag väldigt bra av. Jag ser hösten som ett nyår. Jag vet att det både blir mörkare och gråare, och det kan kännas tungt - men jag lovar, det går att pigga upp den gråa tillvaron och göra hösten fantastisk. Här är min lilla guide för att få ut det bästa av hösten! Sleepovers och tjejkvällar!

Min favoritaktivitet, haha! Ring tjejkompisarna och boka in en dag då ni alla tar på er den mysigaste outfiten ni har, har serie-marathon och poppar popcorn. Tänd ljus, ät god mat och snacka skit. Det är ju urmysigt!! Gå utanför din comfort-zone!

Som jag nämnde så är hösten som ett nyår för mig. Hösten är en perfekt tid för att prova på något nytt och gå utanför din comfort-zone. Boka upp dig på en timmes foto-kurs? Eller prova på yoga? Listan kan göras lång på saker att göra. Och vem har inte länge funderat på att göra någonting som ni ännu inte gjort? Kanske hittar du en ny favorithobby som ljusar upp höstmörkret rejält. Take it to the movies!

Det bästa med hösten måste ju vara att det släpps så otroligt många nya filmer på bio!! Själv är jag världens bio-junkie och älskar att se filmer på bio. Enligt mig är detta även ett perfekt tillfälle för att boka in en dejt med någon speciell, kanske din pojkvän/flickvän, en saknad vän, ett syskon eller förälder? För hur mysigt är det inte att gå på en fin middag och sedan avsluta med biopopcorn och en bra film? Don't forget yourself!

Välj en dag i veckan där du struntar i att plugga, jobba, osv.. Där du glömmer alla måsten och bara fokuserar på dig själv. Vill du titta på film hela dagen så gör det, vill du lyxa till det med tacos en onsdag så gör det. Vill du tappa upp ett varmt bad och lyxa till det med ansiktsmask så gör det. Ät middag ute, klicka hem det där plagget du velat ha länge, träna, drick mängder av te, ät choklad - gör sånt som du mår bra av! Promenera mera!

Finns det något härligare än att promenera bland alla fina färger i den friska höstluften, med bra musik i öronen? Powerwalka runt området där du bor eller gå en sväng i skogen. Möt upp en vän och gå tillsammans. Powerwalks är balsam för själen och ett bra sätt att rensa tankarna samtidigt som du får motion. (Alla bilder i detta inlägg kommer från weheartit. De är alltså inte mina!)

Gillar

Kommentarer