black weekend

Borta bra, hemma bäst.. Det stämmer verkligen, för herregud vad skönt det är att komma hem trots att jag bara varit borta i lite mer än ett dygn! Vi har precis kommit hem från Göteborg där vi hade det hur trevligt som helst. Vi kom till hotellet ganska sent igår, så vi hann bara äta innan det var dags för konserten. Och eftersom att jag hade tänkt att skriva om konserten i ett eget inlägg, så tänkte jag att detta inlägget blir ett "min dag i bilder"!

Jag och mamma vaknade runt nio imorse och var så hungriga att vi inte kunde vänta på att de andra skulle vakna. Så vi gick ned och åt frukost själva. Och vilken gudomlig frukostbuffé det var! Jag tog hemgjord bäryoghurt med kokos, kanel och müsli samt en rostad macka. Till "efterrätt" blev det pannkakor, hehe. Allt var såå gott!!

När pappa och syrran kom ned hade jag redan ätit klart, så jag bestämde mig för att gå och gymma. Det låg nämligen ett Nordic Wellness på hotellet där gästerna fick gymma. Jag körde ett litet pass för mage och rumpa, och sedan sprang jag på bandet en stund. Precis lagom sådär efter frukosten!

När vi alla hade ätit, duschat och fixat oss så gick vi till nordstan för black-weekend shopping. Vädret var fantastiskt idag och shoppingen lika så. Bilderna ovan får mig att bli kär i Göteborg om och om igen. Det är verkligen en stad jag ser min framtid i. ÄLSKAR Göteborg <3

Det mesta som köptes är julklappar, så det kan jag inte visa er än. Men jag har sammanlagt köpt fyra saker, och en av dem har jag beställt så jag tänker att jag visar allt när jag har fått hem beställningen. Två av sakerna i min outfit på bilden ovan är nyinköpta :)

Innan vi åkte hem åt vi lite mat. Pizza ser godare ut än vad den var, tyvärr.. På hemvägen handlade vi mat som snart ska tillagas senare, och ikväll ska vi se på Så Mycket Bättre och bara mysa. Jag har hittills haft en underbar helg och det hoppas jag att ni också har. XO!

Gillar

Kommentarer