bli mer organiserad

Om jag får säga det själv så är jag en väldigt organiserad person. Mestadels i alla fall. Och i detta inlägget tänkte jag ge er 5 enkla tips på hur ni kan bli mer organiserade gällade det mesta!
* Gör listor, för det funkar faktiskt! Jag gör alltid listor angående ALLT och det är så skönt att kunna bocka av sakerna jag har gjort. Jag har nog tagit mina listor till överdrift, men som sagt så funkar det och är till stor hjälp!

* Gör det färgglatt! Detta är faktiskt riktigt smart! Organisera dina papper med färgglada post-it lappar, eller skriv dina listor på färgglatt papper. Skriv dina plugg-anteckningar med färgglada pennor och köp färgglada anteckningsböcker! Det gör det lite roligare att organisera och så ser det himla fint ut!

* Fixa fin förvaring att organisera dina saker i. Tillexempel dina böcker, papper, ditt smink eller dina kläder. Det blir roligare att organisera och att ha det organiserat om du har snygga lådor eller hyllor. Då vill man ju att det snygga ska synas och då låter man det inte bli så stökigt!

* Ha bestämda tider då du tillexempel pluggar eller tränar! I början kan det vara jobbigt och kanske tillochmed ett stressmoment, men när du kommer in i rutinerna så blir det enkelt! Då vet du även när saker ska vara gjorda och det är ett superbra sätt att bli organiserad på. * Stäng av mobilen och se till att saker blir gjorda! Om du väljer att INTE ta tag i saker eller hela tiden distraherar dig själv med mobilen så hjälper det inte hur organiserad du än blir, för i slutändan kommer du inte göra sakerna ändå! Så stäng av mobilen eller lägg undan den ett tag. Logga ut från datorn och se till att göra det som ska bli gjort, sedan kan du belöna dig med att vara inne på mobilen, haha!
Alla bilder i detta inlägg är från WeHeartIt!

Gillar

Kommentarer