Blivit frälst?

Jag har blivit frälst. Eller ja - det kanske är att ta i. Men detta är ungefär som jag kan tänka mig att det känns att bli frälst. Jag har kommit till insikt med livet, typ. Och hur sjukt låter inte det? Haha, jag ska försöka förklara för er.

Jag har nyligen gått igenom en ganska jobbig period, vilket har lett till att jag har insett att jag verkligen inte har så många vänner som jag trodde. Folk som jag aldrig trodde skulle svika mig har nu gjort det utan att blinka - och det är så skönt. För nu har jag verkligen insett vad min energi är värd att läggas på och att jag verkligen ska ta vara på de få äkta vänner jag har. Jag har insett att världen är så mycket mer än den lilla, trångsynta och inskränkta staden jag bor i. Att jag är ämnad för storhet och det är därför jag aldrig har passat in här, det är därför jag har varit utanför. Jag har äntligen lärt mig att sluta försöka passa in, att sluta gå på knä och göra allt för att vara med i ett gäng som inte uppskattar eller respekterar mig. Och det är rent ut sagt så jävla skönt. Jag har verkligen lärt mig att låta personer snacka bäst de vill - för under tiden de diskuterar mig, så lever jag mitt liv och gör vad som är bäst för mig, utan att ägna dem en tanke.

För jag har verkligen kommit till insikt med att så länge jag och mina nära och kära mår bra, så skiter jag fullständigt i vad personer säger och tycker. Jag har insett vad jag brinner för och ska verkligen ägna mig åt det. Jag vill och ska kämpa för kvinnors rättigheter på alla plan i alla situationer, dansa tills benen går av, läsa tusentals böcker, dokumentera mitt liv här på bloggen och upptäcka världen. Jag har insett att jag vill resa jorden runt tillsammans med min soulmate, Molly. Och det ska vi göra. Hur? Vart? Med vilka pengar? Det vet vi inte, men det löser sig. Vi kommer att figure out livet under dess gång, det enda vi vet är att vi ska iväg.

Jag har insett att det är viktigt att ta livet seriöst, att ta vara på tiden och leva till fullo. Att följa sina drömmar och göra det som är bäst för sig själv. Men det är minst lika viktigt att inte sig själv på så stort allvar. Det gör inget om jag råkar göra misstag, skämma ut mig, säga fel och yada yada. Det gör inget om hundra år, så därför ska jag inte lägga så stor vikt vid det. Alla är vi människor och alla gör vi misstag, stora som små - vem är vi att ens döma någon annan, någonsin?

Jag är så nöjd med vart jag är i livet, vem jag är och vart jag står. Jag är nöjd över mig själv och mina värderingar. Jag vet att jag kommer ta mig långt med hjälp av alla underbara personer jag har i min närhet. Jag är verkligen så HEMMA i mig själv, och det kan ingen ta ifrån mig - hur mycket ni än försöker. Småstadsmentalitet och tjafs rör mig inte i ryggen längre. Tyck vad ni vill, snacka bäst ni vill - under tiden lever jag mitt liv och ägnar mig åt mina business, så ser vi vem som mår bäst.

Jag hoppas innerligt att alla ni också kommer att nå dessa insikter, att ni kommer må uppriktigt bra. För det är alla värda. Älskar er <3

  • Tankar

Gillar

Kommentarer

<3
,
Största förebilden <3
randomelegans
randomelegans,
Gud, så inspirerande, älskar sättet du tänker på!♥
nouw.com/randomelegans
Vannalovisa
Vannalovisa,
Åh, tack så mycket!! <3
nouw.com/vannalovisa