BRÄNNER

HERREGUUD!! I skrivande stund är jag helt slut och det bara BRÄNNER i både rumpa och mage. Jag har precis avslutat ett helkroppspass från "Blogilates" och jag vill kräkas. Men det är så det ska vara!! Nu är min förkyldning bättre och jag kan knappt vänta med att komma igång med träningen ordentligt. Träning är verkligen lycka för mig.

Jag är på Öland nu, jag kom hem till min faster för en timme sedan. Hon hämtade upp mig när jag kom med tåget och sedan gick vi en sväng på IKEA. Jag gick med vagnen så att min faster kunde gå och shoppa lite. Vi är ett bra team <3 Tågresan hit gick hur bra som helst. Jag läste bok och åt lite choklad. Min sista choklad på ett bra tag, för imorgon slutar jag äta godis/snacks. Ni som har läst bloggen ett tag vet att jag gör det vid varje skolstart, helt enkelt för att jag mår bättre utan godis och för att det är ondöigt att lägga pengar på. Så jaa.. Skriver ut det här för att mina vänner och familj ska kunna slå mig i ansiktet om jag ens funderar på att köpa godis. Jag kommer skriva mer om detta samt höstens kost-och träningsplaner i ett annat inlägg för er som är intresserade.

Fyy vad jag har saknat min lilla sessa!!

Nu står en stor portion kyckling och ris på schemat och sedan väntas sängen (och Modern Family..) Imorgon ringer klockan vid 05:30 och då gäller det att vara utvilad.. Vi hörs, glöm inte att ställa frågor till frågestunden HÄR eller HÄR! XOXO.

Gillar

Kommentarer