BRÅVALLA 2017

Gänget!!! Hej på er!! Jag har nyligen kommit hem från Bråvalla!! Jag ligger just nu i sängen, nyduschad och så otroligt trött med värk i exakt hela kroppen och med en hals som är så förstörd att jag inte kan prata. Med andra ord: jag mår helt fantastiskt bra, precis som man ska göra efter livets bästa festival!

Att åka till Bråvalla var verkligen det bästa jag kunde gjort. Kanske inte rent fysiskt då jag nu är ännu sjukare än vad jag var i onsdags, men psykiskt mår jag så himla mycket bättre. Att få åka iväg och tänka på annat, se några favoritartister och andas festivalluft. Jag har haft livets helg tillsammans med helt fantastiska människor och vi har även haft det sån tur med vädret. Trots att väderprognosen visade ösregn så regnade det endast i 3 timmar i fredags, annars gick det att gå runt i kjol och linne!

Jag har verkligen haft det så otroligt bra och jag har sett såna sjuka artister. Favoriterna var (skräll!) Hov1 och Håkan, där jag stod LÄNGST FRAM på båda!!! De är ju så himla bra just för att jag är så kär i dem allihopa. Sedan var Halsey och Ellie Goulding superbra, likaså Silvana Imam - riktig GIRL POWER! Och Garrix och The Chainsmokers ska vi inte ens tala om - utan tvekan det bästa jag sett, NÅGONSIN. De var helt magiska!!

Här stod vi längst fram på Martin Jensen och skrek "We Love You Martin!!" Vill ni höra våra vackra stämmor så finns det på Martins instagram haha..

Kollaaaaa vad fint!! Vi gick och la oss när solen gick upp, så vi fick se både vackra soluppgångar och solnedgångar. Imorse somnade vi vid 05 och vaknade 3 timmar senare av att det var äckligt varmt i tältet, så det har verkligen inte blivit mycket sömn. Men vad gör väl det när man har bästa sovkompisarna?

Hooooovaaah! Att köa i ösregn var det värt, för att få stå längst fram och se dessa änglar! Det var under denna konsterna som min hals blev helt förstörd, haha.. Värt!!!

Förutom en och en annan glassmunk så var det mest pizza som jag åt. Pizza, munkar och macka med baconost - bästa kombinationen!

Det är svårt att sammanfatta 3 så underbara och händelserika dagar, men jag låter bilderna tala och nöjer mig med att beskriva festivalen som det bästa jag någonsin varit med om. Tusen, tusen tack till alla som var med och gjorde Råvall/Brållan/Bråvalla 2017 oförglömlig!

Gillar

Kommentarer