Brunch

Goddag snyggingar! Jag har precis ätit brunch (smoothie och köttfärscrepes, såå gott!) och kollar på Frost tillsammans med mamma. Jag tog en riktigt lång sovmorgon idag och gick inte upp ur sängen förän tjugo över elva. Jag var nämligen med två killar igår igen. De kom hit runt nio (efter att jag hade kollat på Step Up, sovit och ätit supergod mat tillsammans med familjen) och de stannade till klockan 03, haha.. Så ja, just nu är jag väldigt trött, även att vi inte gjorde något speciellt igår! Vi kollade på Horrible Bosses 2, pratade och skrattade. Vi hade det så himla trevligt, blir så glad av att umgås med dem!

Idag ska jag vila mestadels, och troligtvis träna lite! Ska bli skönt att komma igång med det igen! Ikväll ska vi i familjen baka julgodis tillsammans med Adrian och hans familj. Det ska bli väldigt kul, och väldigt gott.. Hehe!
Imorgon är det måndag och min klass är faktiskt lediga, vilket är helt underbart! På tisdag har vi en liten julavslutning och sedan tar vi jullov. Kan knappt vänta till julafton! Hoppas att ni alla mår bra, och att ni har haft en bra helg! Vi hörs, XO.

Gillar

Kommentarer