BYE AUGUSTI

Finaste augusti, vart tog du vägen? Denna månad bara sprang förbi, men lämnade som tur var en massvis med fina minnen. Trots att varken vädret eller mitt humör varit på topp stundvis denna månad, så lämnar jag augusti med ett leende på läpparna. "Tack för tårarna på kinderna och stjärnorna på himlarna".

Jag började augusti med en ledig vecka då jag shoppade massvis, hade det mysigt i Båstad med familjen och tog till vara på de sista soltimmarna.

Jag har under augusti månad ätit massvis med gott och bakat en hel del.

Den andra veckan i augusti spenderades på Öland, där jag jobbade och gosade med Neah.

Augusti har även bjudit på många fina kvällar och fester tillsammans med underbara vänner. Speciellt kul var det när mina Tranås-tjejer kom hit!

Och sedan började skolan. Jag började TVÅAN och läser riktigt roliga ämnen. Skolan är helt okej, varken tråkigt eller speciellt roligt. Jag har ju inte det så svårt för något ämne.

Och man kan väl säga att augusti avslutades med årets bästa helg på Eksjö Stadsfest. Där fick jag dansa till bra artister, sjunga mig hes, umgås med underbara vänner och puss på Ludde och Dante från Hov1. Kan det ens bli bättre??Imorgon börjar septemer och kanske därmed hösten. Jag vet inte, vad anser ni är första höst-månaden? September eller oktober? Mina planer för september är riktigt roliga. Jag har tänkt att fortsätta med kost och träning precis som jag gjort nu i slutet av augusti. Det väntas födelsedagskalas, fester, klassresa och en tripp till Stockholm med familjen. Det låter ju helt fantastiskt i mina öron.. September, please be good.

Gillar

Kommentarer