Bye, May

Maj, maj, maj.. Vilken fantastisk månad det har varit. Vädret har varit på topp, och mitt humör lika så. Det har släppts många nya låtar, jag har fått sommarjobb och börjat övningsköra..

Eftersom att vädret har varit helt fantastisk denna månaden, så har jag kunnat njuta i solen nästan varenda dag. Det fina vädret har bidragit till en hel del solning och även en massa fina middagar utomhus! Trots vädret så fuskade jag ju lite med brun utan sol. hehe.

Jag har även haft myskvällar med familjen, ätit årets första jordgubbar (!!), shoppat för mycket och klippt av mig håret. Det sistnämna var det bästa beslutet jag tagit på länge. Det är såå skönt och jag tycker att jag ser äldre ut!

Maj har även innehållit en massa träning, en dansuppvisning där min syster hade solo, plugg i mängder och många fester, myskvällar och grillningar. Jag har haft det så himla kul tillsammans med mina underbara vänner <3

Men månadens höjdpunkt var ändå att jag tatuerade mig! Dessa tatueringar betyder så oerhört mycket för mig och jag är så glad att jag vågade. <3

Maj har varit en lärorik och glädjefylld månad, som jag kommer att ta med mig många fina minnen ifrån. Nu väntas juni, årets bästa månad!!!

Gillar

Kommentarer