Caférangen

Hej på er! Just nu är jag på jobbet och ska vara här i två timmar till. Jag har haft en jättebra onsdag och jag tänkte nu dela med mig av vad som har hänt idag!

Jag började dagen med seg naturkunskap klockan 10. Efteråt var det lunch och då mötte jag upp med pappa för att luncha tillsammans! Vi åt på Caférangen som är ett nyöppnat café som serverar lite nyttigare mat! Ett supermysigt gammaldags fik. Jag och pappa tog varsin smörgås och det slutade med att han åt upp halva min, haha.. Vi tänkte först äta på Subway som har öppnat här idag, men det var vi tyvärr inte ensamma om.. Helt fullproppat! Får bli en annan gång, helt enkelt! Efter lunchen hängde jag med pappa när han gjorde lite ärenden och sedan var det dags för idrott. Det blev ett skönt gympass med fokus på tricep och axlar! Eftersom att jag inte var ensam på gymmet kunde jag inte köra alla övningar som jag hade velat (då nästan alla maskiner var upptagna HELA tiden!!), men det blev ändå ett väldigt bra pass och jag är så glad över att vara back on track med träningen!
Efter gympasset hade jag två lektioner kvar och de gick väldigt snabbt. Matte och samhällskunskap blandat med massa skratt tillsammans med finfina klasskompisar. Bussresan hem gick snabbt och jag hade fint sällskap. Väl hemma hann jag inte mer än att byta om innan det var dags för att cykla upp hit, till jobbet. Jag har precis ätit upp mellanmålet som jag tog med mig hit. Ni ser det på bilden ovan. Ett kokt ägg, lite kycklingfilé, knäckebröd, kvarg med blåbär och chai-te! Vi hörs senare, hoppas att ni har haft en bra dag! XOXO.

Gillar

Kommentarer