catching up

Hej fina ni. Klockan är snart ett och jag sitter fortfarande i min pyjamas.. Jag har precis skrivit klart mitt tal till det nationella provet i svenska så just nu är min hjärna lika med mos. Jag är i alla fall jättenöjd med talet och det är ett känsligt och vackert ämne som jag har valt att prata om. Trots att min hjärna är förstörd så tänkte jag försöka få ihop ett bra inlägg till er, så here we go!

Igår fick bloggen stå tom, eller ja - nästan i alla fall. Jag hade inte tid för att blogga utan jag prioriterade mina fina kompisar istället. Igår när jag kom hem från skolan så kom en killkompis hit. Vi kollade på en jättespännande film, Escape Plan, köpte godis och var ute och gick en sväng. Senare på kvällen var vi hemma hos honom och åt det ni ser på bilden ovan! Frukt, kex, goda ostar och bakelser. Det var så himla gott och jag blev så mätt. Verkligen vardagslyx!! Runt åtta/nio-tiden gick vi hem till mig och då kom finaste Selma och Fanny hit. Vi snackade mest skit och åt godis, var ute och gick en sväng och sedan åkte vi bil tillsammans med tre killar. Vi skrattade en hel del också, ungefär så mycket att det gjorde ont i magen. Vid 03-tiden åkte jag, Selma och Fanny hem till mig för att sova. Innan vi somnade diskuterade vi hur vissa killar kan vara så knäppa.. Idag vaknade vi vid tio, då följde jag dem till tåget och sedan gick jag en fem kilometers promenad. Vädret var helt underbart men nu har det dessvärre börjat komma mörka moln. När jag kom hem från promenaden började jag skriva på mitt tal och det har jag suttit med i lite över en timme nu. Så skönt att vara klar!

Idag har jag faktiskt inga planer förutom att blogga. Ikväll/inatt ska jag kanske träffa en kompis men annars blir det nog bara till att ta det lugnt, träna ett pass och umgås med familjen. Jag hoppas att ni alla mår bra för det gör jag! XO!

Gillar

Kommentarer