chapter eleven

Iiiihh, november är här och i mitt huvud är det typ jul. De flesta av er vet väl redan hur jul-galen jag är, haha. November är en sån himla mysig månad, det är mörkt ute och passar perfekt att ligga i sängen och kolla på mysiga julfilmer, hehe. November är en väldigt händelserik månad för min del och jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt. Nedan ser ni de datum då jag är uppbokad:
1:a november, alltså idag - Heldag med fina tjejer och halloweenfest! 5:e, 18:e och 29:e november - Jobb hos B <3
Den 12:e - Födelsedagsfirande för en mycket älskad (snart) 18åring!! 13:e till 15:e - Sjukhustripp till Göteborg. Jag ska opereras, eller ja - göra ett litet ingrepp. Nervös!! 25:e - Yttligare en resa till Götet, dock med lite roligare avsikter. Nämligen HÅKANS KONSERT!!
Och mellan detta ska det självklart hinnas med plugg, prov och inlämningar, en MASSA träning, myskvällar med familjen och mycket läsning. Under november vill jag också hinna med att: ♦ Handla julklappar, tänker att det är smartast att göra det för oktober-lönen..

♦ Köra på med 4-5 träningspass i veckan och mycket kondition.

♦ Fortsätta att vara "på rätt spår" med maten och göra allt för att min mage ska må så bra som möjligt.

♦ Få bra betyg i skolan och klarar av allt utan att stressa ihjäl mig.

♦ Fota mycket, dricka chailatte, läsa många böcker och kolla på julfilmer.
Jag känner på mig att november kommer att bli en underbar månad, jag ska i alla fall göra allt i min makt för att få den så bra som möjligt. Det är mycket inplanerat och mycket att göra, men det ska nog gå bra. Jag är skitnervös och lite rädd inför sjukhusbesöket och vad som ska göras, men jag vet att det kommer bli bättre efteråt. November - let's DO THIS!

Gillar

Kommentarer