COMMON WHITE GIRL

Jag letade runt lite bland roliga tags, och hittade the common white girl - tag. Tyckte att denna kunde vara roligare än att bara svara på "basic" frågor! Sååå let's go!
1. Favoritdricka från Starbucks? Svar: Har ju ingen aning om vad den heter egentligen, men chocolate-chip frappe <3 2. Hur lång tid tar det för dig att fixa dig på morgonen? Svar: Det beror helt på årstid, jag är mycket mer seg på vintern eftersom att jag sminkar mig mer då. På hösten/vintern brukar jag gå upp 75 minuter innan bussen går, och nu i våras gick jag upp 45 minuter innan. Så det tar allt som allt, ungefär 45 minuter. 3. Hur många egopix tar du per dag? Svar: Det beror helt på om kameran vill sammarbeta och hur snygg jag känner mig. Men jag tar kanske 5 om dagen? 4. Instagramföljare/bilder Svar: Jag har 577 följare och har lagt upp 17 bilder. 5. Säger du OMG eller LOL? Svar: Ja, haha det gör jag ibland. Oftast "oh-my-god" istället för förkortningen. 6. Använder du samma klädesplagg flera ggr? Svar: Ja, det är självklart! Om man köper något man gillar så är det klart att man använder det ofta. Kanske inte flera gånger samma vecka, men några i alla fall. 7. Är du rasist? Svar: Självklart är jag inte det. 8. Hur många tweets har du? Svar: Jag har 12 406 tweets i skrivande stund. 9. Instagram, twitter eller tumblr? Svar: Föredrar verkligen twitter. That's my babie. 10. Vad lägger du mest tid på? Svar: Generellt så är det väl skolan som tar mest tid året om. Sedan är det familjen, träning, vänner och bloggen! 11. Vilka är dina favorit youtubers? Svar: Som tidigare nämnt så är det Linn Ahlborg, Sash och Therese Lindgren. 12. Hur ofta målar du dina naglar? Svar: Det går i perioder. När jag går i skolan målar jag dem ungefär 3 gånger i veckan. Men nu när jag jobbar och sliter bort nagellacker (och naglarna..) på en dag så struntar jag i det. 13. Är du en shopaholic? Svar: Både ja och nej. Det går i perioder det med. Ibland om jag har pengar som jag sparat eller om jag inte har shoppat på ett tag kan jag gå loco. Men för det mesta så är jag väldigt ekonomisk tycker jag. 14. Hur många ggr har du sett Mean Girls? Svar: Det går tyvärr inte ens att räkna. 15. Äger du mycket kläder? Svar: Man själv tycker väl oftast inte det. Men det jag tycker faktiskt det just nu, jag har massor. 16. Tar du kort på din mat innan du äter den? Svar: 99% av alla gånger hhaha..

17. Sminkar du dig varje dag? Svar: Nej, det gör jag verkligen inte. Jag sminkar mig nästan bara för fester eller om jag ska ha en liten photoshoot här hemma. Sedan sminkar jag mig mer till skolan på vintern för då är jag så himla blek, haha. 18. Vad är dina genomsnittliga betyg? Svar: Jag hade bara A, B och ett C. De flesta var B, så B. 19. Hur staylar du oftast ditt hår? Svar: För det mest har jag bara utsläppt eftersom att mitt hår är självlockigt. Men ibland stylar jag det med någon lite fläta eller så har jag det uppsatt i en tofs. 20. Ser du alltid presentabel ut? Svar: Det ligger väl i betraktarens ögon. Jag tycker oftast att jag ser snygg, hel och ren ut.

Gillar

Kommentarer