crêpes

Plugget tar verkligen upp all min tid, och det känns inte så speciellt lockande att logga in här bara för att skriva om just det - PLUGG. Förutom att plugga har jag ikväll hunnit med mysa runt i mina Calvins, kolla på Gossip Girl, köra ett riktigt härligt träningspass med mamma och äta crêpes till kvällsmat.

Från början var det tänkt att bli proteinpannkakor, men det smakade mer som bröd än pannkakor. Så jag valde att lägga till köttfärs och ost, och OJ så gott det blev! Kan lägga upp receptet här imorgon om någon är sugen på det? (MÅSTE ladda kameran och börja ta fina bilder.. Pinsamt att lägga ut såna bilder som den ovan, haha!)

Nu till dagens tricep, bröst - och axelpass! Det var mycket effektivt och idag valde jag att köra färre övningar men med flera reps! Militärpressen är så sjukt jobbig och tar verkligen död på axlarna..

Over head pull: 15 kg - 10x5
Militärpress i smith: 20 kg - 10x5.
Pulldown i cable: 15 kg - 15x5.
Bänkdips (BW): 10x5.
Axelpress maskin: 9 kg - 10x2, 14 kg - 10x2, 18 kg - 10x1.
Bänkpress: 20 kg - 10x5.

Går och lägger mig tidigt ikväll. Imorgon står som sagt två prov på schemat och jag vill verkligen vara utvilad. Förutom att plugga, träna och gå i skolan dag ut och dag in, så längtar jag verkligen till helgen! Och till julen! Jag småskriver även lite på min bok, kollar på för mycket GG, försöker hålla mig sysselsatt HELA tiden för att inte behöva tänka, och så försöker jag lista ut vad jag ska köpa till alla mina fina familjemedlemmar och släktingar i julklapp.. Svårt det där! Hoppas att ni mår bra, vi hörs! XOXO.

Gillar

Kommentarer