DAGENS TRÄNINGSPASS

Hej på er! Just nu är jag och jobbar, som barnvakt, och ska vara här i fyra timmar. Sedan jag uppdaterade här sist har jag inte gjort mycket alls. Jag solade en stund och sedan lagade jag mat tillsammans med min lillasyster. Vi åt samtidigt som vi kollade på några asvnitt av Criminal Minds och sedan somnade jag. Jag sov i runt en timme och nu är jag här, haha. Nu hade jag tänkt att skriva lite tidsinställda inlägg till er, och jag tänkte även skriva om dagens träningspass. Det var ett mycket bra och framförallt jobbigt pass med härlig kontakt. Testade en ny övning, som blev min nya favorit. Den kallas "Svärdet" och är en cable-cross övning. Superbra!! Det jag körde idag var:
Axelpress (maskin): 9kg - 2x10, 14kg - 2x10 Sittande flyes: 13,5 kg - 2x10, 18kg - 2x8, 25kg - 3x5 Shrugs: 9kg/hand - 3x10 Framåt rodd: 20kg - 3x10 Bröstpress med hantlar: 6kg/hantel - 3x10 Cable cross, Svärdet: 7,5kg - 2x10, 10kg - 2x5
Militärpress: 15kg - ett set, så många jag orkade Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni skänker en extra tanke till Orlando och alla drabbade. Uppskattar gärna inläggsförslag eftersom att jag är tom på ideér.. XO!

Gillar

Kommentarer