DAGENS.. (you look amazing)

Dagens humör: Känner mig trött och lite stressad, även att jag inte borde vara det. Jag ligger så pass bra till i skolan att det känns som att jag har missat något. Förstår ni? Sedan är jag irriterad över att jag FORTFARANDE har svinont i magen sedan jag satte in spiralen för TVÅ VECKOR SEDAN.. Kan det bara gå över?

Dagens borde: Planera helgen!! Jag är så himla sugen på att hitta på något - kanske gå på bio, styra ihop en middag eller något. Vill umgås med vänner eller familj.. Jag vill ta vara på helgen, helt enkelt.

Dagens frisyr: Mitt för äckliga hår är uppsatt i en tofs, haha. Inte ens torrschampo hjälpte idag. Tur att jag har frisörtid på måndag så att jag ÄNTLIGEN kan bli fräsch igen..

Dagens planer: Jag slutar skolan om 20 minuter och ska direkt hem till mormor & morfar. Där ska jag käka lite innan mamma hämtar upp mig för att åka på utvecklingssamtal. Ikväll är planerna att springa 5 kilometer, DUSCHA och packa lite inför morgondagen då jag har friluftsdag, typ. Vet inte om jag har sagt det, men ska börja löpträna 5 kilometer varannan dag, eller i alla fall minst 3 gånger i veckan!

Dagens materiella vill ha: Ett par trådlösa hörlurar!! Att träna med musik hade blivit så mycket enklare då.

Dagens beroende: Tuggummi, iskallt vatten och riskakor med ostsmak. Som alltid, haha!

Dagens tråkigaste: Vädret. Grått och tråkigt, som om ett svartvitt filter ligger framför ögonen på mig. Allt är bara GRÅTT.

Dagens längtan: Sol, värme, sommarlov, Öland, färska jordgubbar och solnedgångar.

Dagens låt: Hov1 låt Chanel Orange.

Gillar

Kommentarer