dance the tears away

Hur beskriver man ens en sådan här dag? Jag har fått göra det jag älskar mest tillsammans med helt fantastiska människor.. Jag tror ni anar hur lycklig jag är. Även att känslorna inte direkt går att beskriva så tänkte jag berätta lite kort om dagen. Min dansgrupp träffades vid 08:45 och repade, fixade oss tillsammans och strechade innan föreställningen började vid 11:00.
Vi var sist ut och jag var hur nervös som helst. Men det gick verkligen otroligt bra och plötsligt så låg jag där på golvet och log åt publikens applåder, och första föreställningen var över.

När vi hade tackat för oss gick vi av scenen, sminkade av oss lite och gick bort till Subway för att äta. Vi hade ungefär en timme på oss innan vi skulle börja fixa iordning oss igen, för föreställning nummer 2. Denna gången var vi först ut och jag var ännu mer nervös än innan, för nu satt min familj och många av mina vänner i publiken.
Men även denna gången gick det hur bra som helst och när vi var klara agerade jag fotograf och fotade några andra duktiga grupper.
Exempelvis så fick jag dessa bilder på mina superduktiga vänner som har sin egna kompisgrupp. Det var en av dem (Emmie) som fotade oss när vi dansade. Såå snällt!!
Efter att den andra föreställningen var slut blev det kramkalas och lite tårar. Det var den sista riktiga uppvisningen med denna gruppen, och fy vad tråkigt det är.. Dock dansar vi på baskematchen i Nässjö den 18 december, så det måste ni ju komma och kolla på om ni missade föreställningarna idag. Tack så oerhört mycket för dessa underbara år, världens bästa crew <3

Gillar

Kommentarer