DEFF-UPDATE

Hej hörni! Tänkte göra en liten update angående deffen som jag nu har hållt på med i två veckor! Det är ungefär tre veckor kvar av deffen innan jag tar en paus på två veckor.Det har hittills gått jättebra och jag är inte längre speciellt godis-eller sötsugen. Jag ser till att få i mig runt 1000 kalorier om dagen, oftast blir det inte ens det. Äter alldeles för lite och det är jag väl medveten om. MEN det blir resultat ändå och jag har även gått ned i vikt, trots att det inte var planen. Störst förändring ser jag på magen och det var ju vad jag ville uppnå nu under dessa få veckor haha..

Jag försöker lära mig att äta mer då jag vet att det kommer gynna mig. Förhoppningsvis kommer jag sluta bli yr så lätt när jag får i mig mer mat. Något jag dock har blivit bättre på är att dricka vatten! Har ingen aning om ifall jag har skrivit detta innann, men tidigare mådde jag illa av att dricka vanligt vatten. (SUPERKONSTIGT?!) Nu får jag utan problem i mig 3-4 liter om dagen!

Den senaste 4 dagarna har jag inte kunnat träna eftersom att jag har varit sjuk, men annars har träningen gått superbra! Kör tyngre vikter och färre reps vilket jag har börjat älska. Yogan ger resultat och jag blir allt mer vig och rörlig. Löpningen går bra och som ni vet springer jag enligt ett schema. Springer just nu 3 kilometer på 20 minuter i snön så jag ligger i fas med vad jag ska. Först blir det 5km på under en halvtimme. Sedan ska jag springa milen några gånger (helst under en timme) och sedan blir det 18kilometer på tid! Dansen har börjat igen och förhoppningsvis kommer det att bli superbra, trots att jag saknar min gamla danstränare enormt.

Så ja.. Det var en mini-update gällande deffen och träningen! XO.

Gillar

Kommentarer