det är inte pinsamt att älska sig själv

Jag är bäst. Jag är skitsnygg och supervacker. Jag är fancy as fuck, mina naglar är ON POINT idag och jag är bara så fin. Mitt hår är flawless och min kropp är verkligen snygg.
Hur många av er blev provocerade av det? Hur många av er tänkte

"ÖH VAD I HELVETE?" "Vem tror hon är hon är?" "Hybris much?" "Pin att tycka så om sig själv" "Men shit, ego!"
Hur många blev lite smått upprörda av det, av sanningen? För det är sant. Det är min sanning. Jag tycker så om mig själv, oftast i alla fall. Jag tycker att jag är fin, som fan. Jag älskar mitt utseénde och jag tycker att min kropp är skitfin. Oftast när jag ser mig i spegelen tycker jag att jag är snyggast i världen. Jag har mina lows och mina dåliga dagar, men jag tror att det är tack vare att jag har mått så dåligt så har jag kunnat bygga upp detta och älska mig själv. För när "ingen annan" (Jag vet att min familj alltid älskar mig oavsett, men jag har känt mig oälskad av andra under en period. Svårt att förklara..) älskade mig, så var jag ju tvungen att göra det själv. Annars skulle jag gå under.
Varför har dagens sjuka samhälle gjort det till något DÅLIGT när man är nöjd med sig själv, trivs i sin kropp och framhäver sina starka sidor? HUR kan det vara dåligt och varför provocerar det så många människor? Jag förstår mig inte på det. Jag skulle aldrig blir ARG över att någon säger "idag är jag så himla snygg!". Kan någon förklara för mig varför det skulle vara fel att tycka om sitt egna utseénde och älska sig själv?
Du är inte "pinsam" för att du tycker att du själv är snygg och fin. Du är inte "ego" för att du tycker att din kropp är fin. Du är inte ens i närheten av att vara en "bitch" bara för att du har lärt dig att tycka om dig själv och din kropp. Personer som säger annat är bara avundjuka för att du har hittat dig själv och gillar det du ser i spegelen, eftersom att de fortfarande kämpar med att hitta dit. Kom ihåg; ingen som mår bra trycker ned andra och förminskar andra. Det gör endast personer som mår dåligt själva! Och de personerna är inget att lyssna på.

Våga älska er själva och vara stolta & nöjda med er själva. Det är så viktigt! Om ni redan har kommit dit och älskar er själva - DON'T HIDE IT! Visa att det är inte något pinsamt med att tycka om sig själv. För jag tror att genom att älska sig själv får man lättare att älska andra. Var inte rädda för att vara er själva och vara dem ni innerst inne vill vara. Jag vet att det är svårt, men när ni väl kommer dit och när ni väl inser att andras kommentarer om er/era kroppar INTE SPELAR ROLL ÖVER HUVUDTAGET så kommer ni att bli mycket lyckligare.
Jag är bäst. Inte på att springa snabbast, lyfta tyngst, sjunga finast eller hoppa högst. Men jag är bäst på att vara mig själv, och det räcker gott och väl. XOXO!

Gillar

Kommentarer