Det är jobbigt nu

Hej hörni! Hoppas att ni alla mår bra. Jag vet inte riktigt hur jag mår haha.. Att plugga på distans är ett helvete och jag lovar mig själv att aldrig någonsin igen klaga på att jag måste ta tåget vid 06 till skolan. Jag saknar skolan och mina klasskompisar. Har insett hur beroende jag är av social kontakt, att få träffa människor och att få komma ut ur lägenheten. Nu lämnas jag istället ensam med mina tankar när J är på jobbet, och det suger.. Likaså SUGER det att inte kunna gå till gymmet och dansen. Saknar det så sjukt mycket och jag inser verkligen hur mycket träningen gör för mitt mående. Jag mår inte dåligt, är inte ledsen. Men uttråkad, rastlös, lättirriterad och har tappat all motivation.

MEN detta måste ju såklart ändras. Jag har redovisningar och tentor att plugga inför och jag måste ta tag i det. Det sista jag vill är att behöva gå om denna kurs. Så, ansiktsmask är på, chokladbollar är rullade, te är fixat och kurslitteraturen framtagen. Vid 12 ska jag och mamma träna tillsammans via facetime och tills dess blir det PLUGG. Det är facetimesamtal med mina nära och kära som får mig att orka. Och solen. Det är så underbart att solen skiner. Känns ändå som att allt kommer bli bra tillslut.

Gillar

Kommentarer

Ida,
Åhh förstår hur du känner!! Denna situation som vi är i nu är så himla ofattbar, hemsk!! Motivationen kan vara riktigt svår att hitta men ja man får bara försöka göra det bästa utav det. Hoppaa plugget gick bra!! 😃
idanilssonphoto.se
Vannalovisa
Vannalovisa,
Tack så mycket fina du!! ❣️
nouw.com/vannalovisa