DÖDSTRÖTT!!

God natt mina hjärtan. Trots att klockan bara är halv sju så ska jag krypa ned i sängen och försöka sova. Jag har inte sovit på 36 timmar nu. Trots att jag har ätit är jag så yr att jag inte kan stå rakt.. Jag måste verkligen sova.

Jag har dock åstadkommit lite ikväll i alla fall. Jag har packat upp ALLT (vilket är såå skönt!) samt lagt över alla bilder och videos på datorn. Har även börjar redigera Mexico-videon lite smått, men jag kan säga redan nu att det kommer ta tid. Har nämligen över 300 filmklipp att kolla igenom och klippa. Räkna med att den kommer ut i början av nästa vecka! Ikväll har jag också duschat och fräschat upp mitt hår. Mitt hår var så äckligt efter att ha badat i saltvatten och varit uppsatt konstant i två veckor. Dessutom hade det blivit gult av solen.. Så jag gjorde en silverschampo-toning och klippte topparna. Eller ja, mamma klippte, haha.

Planerna kring Mexico-inläggen ser ut som följande: Eftersom att jag inte kan skriva i detalj om två så pass händelserika veckor, så kommer jag att dela upp det lite. Imorgon kommer det garanterat en bildbomb och en sammanfattning av veckorna. Om någon dag planerar jag att få upp videon samt ett inlägg om de äventyren vi gjorde, och till sist tänkte jag visa er vad jag köpte i en haul. Låter det bra? Jag hoppas det i alla fall. Och jag hoppas även att ni förstår varför uppdateringen är seg just nu. Kram på er, vi hörs imorgon <3

Gillar

Kommentarer