Don't be that person

Igår hittade jag en liten kort video på Instagram som ett "positive vibes"-konto hade lagt ut. Där listade dem 10 olika sorters egenskaper/persontyper som inte är så bra. Meningen men videon var väl egentligen att berätta att om du vill leva ett positivt liv, så bör du undvika att ha dessa personer i ditt liv. Så nedan har jag listat hälften utav samma lista som jag hittade på Instagram, dock jag har lagt till lite egna kommentarer och översatt det till svenska. Jag tog med de punkter som jag tyckte var viktigast.
1. De som hittar något negativt i allt. Jag har tidigare haft en vän som var precis såhär, och alltid skulle hitta något litet negativt i precis ALLT. I slutändan blir det otroligt jobbigt att umgås med en sådan person eftersom att det bara tar en otrolig massa energi. Så don't be that person..

2. Personer som konstant snackar skit. Självklart har vi alla någon gång pratat illa om någon, och även att det inte är det bästa så är vi inte mer än människor. Men det jag syftar på nu är personer som KONSTANT snackar skit. En person som inte verkar kunna andas om hen inte får spy ur sig massa skit om folk och alltid lyckas byta samtalsämne så att hen får snacka lite, lite skit till. Uäck.. Precis som punkten ovan så blir det i slutändan så himla jobbigt att umgås med en sådan person. 3. Personer som alltid tycker synd om sig själva. Får paaanik.. Antingen gör du själv saker för att ändra och förbättra det du inte är nöjd med, eller så ber du om hjälp. Det hjälper inte att gå runt och tycka synd om dig själv för då blir du bara negativ.. 4. De som ALLTID klagar, på allt! Behöver jag säga något mer..? Varför ska du ens ha negativa och energistjälande personer i ditt liv? Att vara omringad av personer som bara klagar och ser negativt på saker gör att du själv blir negativ. Get rid of those people!! 5. Personer som har en vana av att ljuga. Även på denna punkten har jag haft en vän som passar in. Jag hade en vän som ljög jämt, även om obetydliga småsaker. Även när hen visste att jag visste sanningen så stod personen och ljög mig rakt upp i ansiktet. Att umgås med en sådan person blir man bara osäker och ledsen utav, det medför inget positivt.

Gillar

Kommentarer