Dubbelpass

Första lovdagen firades med sovmorgon och god frukost framför en bra serie. Runt elva gick jag och syrran upp till gymmet. Motivationen var på topp så vi brände av - inte bara ett, utan TVÅ - härliga pass. Först axlar/bicep och sedan ett HIT-pass för ben. Passen hittar ni nedan! Nu ligger vi i soffan, ser på TV och ska snart äta lite lunch. Mys!!

Pass ett - axlar och bicep. Jag brukar variera dessa pass ganska mycket, då det finns så många övningar att köra. Och jag hittar nya övningar varje vecka. Men för tillfället är dessa övningar mina favoriter för axlar och bicep! Detta passet gav fantastiskt bra pump och träningsvärken lär vara enorm imorgon, haha.

Axelpress
15kg - 3 set

Bicepcurls i cable
20kg - 2 set
30kg - 1 set

Militärpress
15kg - 3 set

21an bicepcurls
8kg - 3 set

Hatellyft utåt
4kg/hantel - 3 set

Hammercurls
6kg/hantel - 3 set

Pass två - HIT benpass. Detta pass är väldigt pulshöjande, med tunga vikter och kort vila. Man kan se det som ett enda stort giant-set. Det är 4 övningar som görs i tre omgångar. Liksom, först kör jag ett set av alla övningar, med så många reps jag orkar. Och så gör jag det i 3 omgångar. Förstår ni? Alla övningar görs snabbt och det är endast 10-15 sekunders vila mellan varje set. Detta pass är verkligen ett stort tips för er som vill träna framsida-och insida lår samt kondition!

Utfallsgång
100 steg (uppdelat på 3 sets)

Adductor squat
50kg - 3 set

Abductor squat
103kg - 3 set

Benpress
100kg - 3 set

Gillar

Kommentarer