Duschrutin med Olaplex

Ett av mina nyårslöften är ju att ta hand om mitt hår och få det att växa ut. Och som hjälp på traven fick jag Olaplex-produkter av min farbror i julklapp! Eller ja, hans tjej haha. Så himla snällt och hade aldrig testat det innan. Jag är så otroligt positivt överraskad!

Nu har jag använt dessa produkter i två veckor och har behövt tvätta håret två gånger bara. Alltså det håller sig fräsch så länge och det är sååå bra!

Nu till min lilla duschrutin då:

Schampo: Jag tar det i två omgångar. Först i hårbotten, masserar in och sköljer ur. Sedan i resten av håret och låter det sitta lite innan jag sköljer ur det.

Balsam: Avslutar med liteee balsam i topparna. Både schampot och balsamet är så drygt så det behövs bara pyttelite! Och som sagt håller håret sig fräscht väldigt länge. Har inte ens behövt använda torrschampo mellan tvättarna!

Hårolja: Denna olja använder jag i torrt hår varje kväll. Även om jag ska ut på någon finare tillställning haha. Håret blir så fint! Nu är mitt hår inte det minsta frissigt eller torrt vilket är så skönt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Hudvård, min kvällsrutin

Innehåller affiliate-länkar

Har ju tidigare delat med mig av min morgonrutin när det kommer till hudvård, så varför inte kvällsrutinen också? Detta är vad jag använder dagligen. Sedan kör jag ansiktsmasker två gånger i veckan, men de har jag ju också visat innan. Så let's go!

Steg 1: Rengöring

Jag börjar med att tvätta hela ansiktet med denna cleansing moussen från Indy Beauty och sköljer sedan av med vatten.

Efteråt tar jag pyttelite av denna scrub och scrubbar panna och haka, främst. Sköljer sedan av med vatten. Den luktar såå gott och ansiktet blir otroligt lent! Fick den i min julkalender <3

Steg 2: Återfuktning

Sedan tar jag denna face-mist i hela ansiktet och låter det torka in.

Denna nattkräm är gudomlig, också från Indy Beauty som det flesta ansiktsprodukter jag äger. Extra viktigt med återfuktning nu under vinterhalvåret då jag blir TORR.

Steg 3: Punktmarkering

Sist men inte minst så tar jag och "punktmarkerar" finnar med Basiron. Har använt denna i 6-7 år och älskar den!

Gillar

Kommentarer