Duschrutin med Olaplex

Ett av mina nyårslöften är ju att ta hand om mitt hår och få det att växa ut. Och som hjälp på traven fick jag Olaplex-produkter av min farbror i julklapp! Eller ja, hans tjej haha. Så himla snällt och hade aldrig testat det innan. Jag är så otroligt positivt överraskad!

Nu har jag använt dessa produkter i två veckor och har behövt tvätta håret två gånger bara. Alltså det håller sig fräsch så länge och det är sååå bra!

Nu till min lilla duschrutin då:

Schampo: Jag tar det i två omgångar. Först i hårbotten, masserar in och sköljer ur. Sedan i resten av håret och låter det sitta lite innan jag sköljer ur det.

Balsam: Avslutar med liteee balsam i topparna. Både schampot och balsamet är så drygt så det behövs bara pyttelite! Och som sagt håller håret sig fräscht väldigt länge. Har inte ens behövt använda torrschampo mellan tvättarna!

Hårolja: Denna olja använder jag i torrt hår varje kväll. Även om jag ska ut på någon finare tillställning haha. Håret blir så fint! Nu är mitt hår inte det minsta frissigt eller torrt vilket är så skönt.

Gillar

Kommentarer