EKSJÖ STADSFEST 2016

Just nu är jag sådär bubbligt lycklig. Det känns som att hela kroppen är fylld med sockerdricka. Min helg har varit helt uberfantastisk och jag är så otroligt tacksam över allt jag har fått uppleva och alla fina männsikor som jag har fått träffa. ♥ Som ni vet så har jag varit på Eksjö Stadsfest både i fredags och igår, och det är vad jag tänkte skriva om i detta inlägget!

I fredags vid sju-tiden så skjutsade min mamma in mig, Selma och min syster till Eksjö. Där hämtade vi först ut våra band och hängde lite med min syster tills hon hittade sina kompisar. Sedan träffade vi några killar och var med dem största delen av kvällen. Trots att vi träffade hur många kompisar som helst och kom ifrån varandra många gånger så försökte vi hålla ihop vårt lilla gäng. Kvällen var hur underbar som helst. Jag träffade helt fantastiska människor, dansade, sjöng och såg grymma artister så som Medina, Panetoz, Movitz och Molly Sandén. Jag och min syster blev hämtade vid ett och jag somnade DIREKT när jag kom hem.
Och igår, efter att ha sovit halva dagen, så rullade bilen mot Eksjö igen. Mamma skjutsade in oss så att vi var på plats på Hov1 vid halv fem. En och en halv timme senare kom de upp på scen och självklart stod vi läängst fram. Jag skrek, sjöng, hoppade och grät en skvätt - för fy fan vad underbara och gudomligt fina dessa killar är. Det finns inte ord för att beskriva konserten eller Hov1. <3
När hov1 hade spelat gick vi ett gäng på 7 pers och käkade kebabpizza. Vi gick tillbaka till festivalområdet någon gång runt nio och en timme senaere började Svenska Björnstammen, följt av John De Sohn. (Båda var så SJUKT jäkla bra!!) Någon stans däremellan träffade jag min fina Moa och....


DANTE OCH LUDDE FRÅN HOV1!! Jag gick förbi dem i publiken och fick ögonkontakt med Dante, så då stannade jag dem och vi snackade en stund. Verkligen supertrevliga och roliga killar. Fy vad jag är kär i dem.. Jag både kramade och pussade på dem, och så tog vi ursnygga bilder. Sedan var dem tvungna att gå och när de var utom synhåll började jag skaka och gråta som en bebis, haha. Mina älskade, underbara killar. De gjorde min kväll!!


Sedan avslutade vi kvällen med Miriam Bryants konsert, innan mamma hämtade min och syrran. Alltså, vilken gudomlig helg jag har haft. Man måste ha varit med själv för att fatta hur häftigt det har varit. Tusen tack till alla inblandade, ni är bäst!!

-

I skrivande stund ligger jag raklång i soffan och är så trött och sliten att jag knappt orkar hålla ögonen öppna. Jag vaknade vid halv elva imorse och åt då frukost tillsammans med mamma, pappa och pappas kompisar som är på besök. De har varit här hela helgen och spelat golf. Det är min pappa, min farbror och sex av deras gemensamma kompisar. Supertrevliga allihopa! Efter frukosten gick jag och handlade lite mat inför dagen, för både mamma och pappa hade fullt upp med annat. Jag fick bestämma mat och då blev det (självklart) tacos! Sedan fick jag ett akut-sockersug och köpte hem ingridientser för att baka en oreo-cheescake. Så direkt när jag kom hem slängde jag ihop en! Om ungefär fyra timmar ska jag garnera den och så ska vi äta den ikväll efter tacosen. Recept kommer upp här imorgon! Nu ska jag powernapa lite innan det är dags för gymmet.

Hoppas att ni alla mår superbra, XOXO!

Gillar

Kommentarer