Elaka vuxna kvinnor

"Äpplet faller inte långt ifrån trädet", det är väl så det heter? Ett ordspråk som jag tycker stämmer väldigt bra, på både gott och ont. Tyvärr har jag och personer i min omgivning bara stött på det "onda" i detta på sistone.

I mina ögon är det inte ett dugg konstigt hur vissa tonårstjejer (skriver tjejer då det är det enda jag har upplevt, snyggt jobbat på den fronten killar!) är så fruktansvärt jävla elaka. Förr förvånade det mig och gjorde mig osäker på vad det var för fel jag eller andra utsatta hade gjort, men nu har jag lärt mig..

Det är så simpelt egentligen. Det är inte konstigt att tjejer beter sig dåligt när deras MAMMOR är ännu värre. När de hemifrån blir uppfostrade och dagligen matade med att det är okej att kalla folk för "dumma i huvudet", det är okej att knuffas om någon står i vägen och det är okej att bitchblicka när man råkar bli insprungen i. Att frysa ut, mobba och spotta på någon är okey. Det är tydligen ett helt normalt och acceptabelt beteende i vissa familjer, inte i min dock.. Och det är därför jag reagerar på sånt här.Man kan ju tro att vuxen kvinna (också det enda jag har bemött, elaka vuxna kvinnor) ska ha vett innanför pannbenet och sköta situationer på ett bra och moget sätt. Hm.. Eller? Tydligen inte. Bara för att man är vuxen har man inte alla hästar hemma..

Allt det där de vuxna & mogna kvinnorna skäller på andras barn för - det är det fritt fram för de sjävla att göra. Internetmobba, skriva taskiga sms, säga elaka saker, bitchblicka, knuffa, snacka skit och håna. Diskutera BARN över en kaffe med sina fyrtioåriga vänninor och snacka om hur elak hen är - look around, hur trevliga är ni sjävla på en skala?

BRA JOBBAT, ni vuxna kvinnor! Förstår hur ni har lyckats uppfostra era döttrar så bra. Alla tummar upp till er! Bästa ni!!

Herregud. Er dotter är er DOTTER, inte er bästa vän. Det är hur mysigt att vara både och, min mamma är min bästa vän, men man måste veta vart gränsen går. Enligt mig kan inte du som mamma sitta och knopa ihop elaka inlägg och sms tillsammans med din dotter. Du kan inte skriva att ett barn är "dum i huvudet" eller "blåst". Det är ett sjukt beteende och väldigt fel, men som sagt.. Har ju fått lära mig att i alla familjen har man inte de värderingarna.

Elaka tjejer förvånar mig inte längre, men tyvärr visste jag inte att vuxna människor kan sjunka så lågt. Svårt att respketera ett sådant beteende.. Ni är inte mycket i mina ögon. Vilsna vuxna med attitydsproblem som är osäkra och omogna. Dåliga förebilder och fruktansvärt elaka.. Det är vad ni är, no more no less. Hoppas att det är vad vi vill framställa er sjävla som, ni lyckas!

Gillar

Kommentarer