EN DAG I HÅKANS STAD

Hej på er alla finisar! Herregud vilken fantastisk dag jag har haft tillsammans med fina vänner i min favoritstad. Blir seriöst pirrig i magen av att tänka på dagen. Mer såna här dagar tack, för det är verkligen minnen som jag kommer tänka tillbaka på när kylan och allt det gråa tar över. Så mycket kärlek till denna dagen och alla som var med och gjorde den bäst!


Idag åkte jag in med Frida till skolan vid ungefär halv åtta, och vid åtta gick bussen från skolan till Göteborg. Resan ned till Götet tog två och en halv timme. Det gick förvånansvärt snabbt, men det kanske beror på att vi inte höll tyst en sekund utan hade en massa att snacka om, haha.


Väl framme stannade vi på Göteborgs Opera och gick en guidad tur. Guiden var hur rolig som helst och vi fick bland annat veta om vilka yrken som finns på operan, hur de förbereder musikaler samt gör kostymer och rekvisita. Jag blev helt salig när vi fick se den stora aulan som rymde 1300 personer.. Där vill (ska!) jag uppträda en dag. Tänk att dansa där inför en fullsatt sal.. Iiihhh!!

Efter operan hade vi lite fritid och då valde vi tjejer att kolla i affärer och käka frozen yoghurt. Supermysigt!


Sedan bar det av till Universeum där vi blev uppdelade i två grupper och fick gå en guidad tur i regnskogen. Det var väl inte det roligaste, men det var kul att se alla söta apor haha!


Efter att ha svettats på Universeum i en timme fick vi återigen fritid. Gå gick vi i samlad trupp ned till Nordstan där jag och ett härligt gäng på 5 tjejer shoppade loss. Jag spenderade väl kanske lite fööör mycket pengar, men jag är verkligen nöjd med allt och det är ju löning nästa vecka.. Sååå, varför INTE köpa lite nya snygga kläder? Hehe. Köpte bland annat ett par ursnygga underkläder från Hunkemöller! En haul kommer så småningom.Vi hann även äta ruskigt god mat på O'Learys innan bussen åkte hemåt. Denna dagen får verkligen 10/10. Vädret var perfekt, aktiviteterna var roliga, maten var god och mina vänner är helt enkelt bäst. Jag hoppas att ni alla har haft en lika bra dag som jag!

Nu väntas en stor kopp te, seriemys och sedan sängen. Imorgon är det fredag och då styr jag tjejkväll hemma hos mig. Vi ska äta massa gott och fira älskade Selma som fyller år på lördag. Är så taggad!!

Gillar

Kommentarer