EN DAG PÅ STAN

HEJ SNYGGINGAR! Mår ni bra? Det gör i alla fall jag och jag hoppas att ni alla har haft ett megabra dygn. Igår umgicks jag med kompisar hela eftermiddagen och kvällen. Vi var bland annat ute på äventyr i skogen i ett par timmar, åt goda kakor, lagade mat tillsammans och kollade på film. En ganska lugn och väldigt rolig dag! Vid tolv idag så var jag och resterade familjemedlemmar på plats i Jönköping för att shoppa. Målet var nya byxor eftersom att alla mina antingen har blivit för stora eller sönderslitna. Jag tror att jag provade ca 20 par byxor och kom hem med två stycken supersnygga!!
De svarta är från BikBok och de kostar ca 300 kronor. De fick jag av mamma och det tackar jag verkligen för!! Svarta byxor passar ju i stort sätt till allting!

Dessa Replay-jeans är köpta på JC för 1300 kronor. Jag betalade lite mer än hälften och så betalade mina föräldrar lite också. Dessa jeans är de SNYGGASTE jag någonsin haft på mig! De sitter som ett smäck! Storleken är W25 och L32, så att vi behövde sy upp dem en bra bit då jag egentligen har L30 eller helst 28. Förrut hade jag W27 i byxor och har alltså gått ned två storlekar, så ni kanske förstår att nya byxor var ett måste.. Min dag har varit så himla bra hittills. Det var jättemysigt att umgås med la familia hela förmiddagen! Nu ska jag vila en stund och sedan ska jag fota kläder till en haul, om vädret tillåter. Senare ikväll ska jag träna och träffa kompisar. Älskar lov!! Vi hörs, XO!

Gillar

Kommentarer