En förmiddag i Trästaden

Hej på er, goingar!! Min lördagsförmiddag har spenderats i Eksjö tillsammans med familjen, våra gäster och farmor. Vi har haft det hur mysigt och trevligt som helst. Vi strosade runt på stan, gick i butiker och fikade. Jag åt årets första (vanilj)semla och den var otroligt god!

Trots att vi inte åkte dit för att shoppa så kom vi hem med en hel del, hehe.. Det blev två jackor, den ni ser på bilderna nedan och en likadan i svart. Jag, mamma och syrran ska dela på dem. Det är så otroligt snyggt med pälsjacka, och dessa är självklart fake-päls!
Jag hittade även ett riktigt kap - en superskön och fin kläning som var nedsatt med 50%. Jag kommer att bo i den under Mexico-resan och under hela sommaren. Den är såå skön! Vi fick även med oss två snygga marmorunderlägg hem, och det passade perfekt på mitt sminkbord. Det behövs inte mycket för att piffa upp ett annars ganska tråkigt bord!
Nu håller de vuxna (jag räknas ju ännu inte in i den kategorin, hehe) på att laga lite lunch och just nu verkar det som att eftermiddagen blir lugn. Vi ska äta, gå en runda, jag ska plugga lite och ikväll blir det en finare middag här hemma. En perfekt lördag! Jag hoppas att ni också får en superbra kväll, XO!

Gillar

Kommentarer