En fullspäckad vecka

Måndag

En ledig måndag i vanlig ordning. Börjat ta det för givet nu och det lär ju krossa mitt hjärta när vi har skola på måndagar sen haha.. Men jag tänkte gå upp tidigt för att träna, fixa mig och sedan åka till Tranås och spendera dagen med Julia. Har bokat nageltid vilket ska bli så skönt. Var 7 veckor sedan jag fixade dem sist och de har blivit riktigt långa haha. På kvällen ska vi även möta upp Linnea en sväng innan jag åker hem. Så kul ska det bli, har saknat dem <3

Tisdag

På tisdag börjar jag skolan vid 08 och har saker på schemat till 15. Tror dock att det blir längre än så pga grupparbete. Förhoppningsvis blir det träning på kvällen om jag orkar!

Onsdag

I nuläget är jag osäker på om jag har skola eller inte haha.. Har i alla fall mycket plugg som ska göras och ett poledance-pass på kvällen.

Torsdag

Torsdag innebär skola, 08-15 tror jag. Träning på kvällen och mys med lilla familjen <3

Helgen

Min helg är minst sagt fullspäckad.. Ska träna 3 pass, plugga massvis, festa, packa det sista inför resan och storstäda lägenheten. Undrar om dygnet skulle kunna bli någon timme längre..? Lär behöva det haha. Nåja, hoppas på en otroligt bra vecka!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229